Дунав пуска, считано от 31 октомври, всички билети за срещата

...
Дунав пуска, считано от 31 октомври, всички билети за срещата
Коментари Харесай

Дунав пусна в продажба билетите за мача с Левски

Дунав пуска, считано от 31 октомври, всички билети за срещата от шампионата за Купата на България против Левски. Мачът ще се играе на 22 ноември от 18:00 на Градския стадион в Русе.

" Драконите " прецизираха, че информация за гостуващите почитатели ще бъде оповестена в допълнение след координиране с Левски.

" Сините " последователи ще бъдат настанени в бранш 14, като браншове 13 и 15 са планувани да бъдат буферни зони.

Ето цялата информация, която дадоха от клуба за всички искащи да се снабдят с пропуск:

Два вида пропуски

Билетите ще се продават в две категории - общоприета с цена 10 лв. за всички налични браншове и специфична с цена 15 лв., като пропускът за нея ще важи за централния бранш на Градския стадион. По традиция, членовете на клуба и притежателите на абонаментни карти ще получат достъп без да заплащат спомагателна сума за вход на стадиона за този дуел.

Бързо и елементарно онлайн, както и на две местоположения в града

Пропуските за мача се продават онлайн в платформата на клуба fan.fcdunav.bg напълно в цифров формат. Избралите да закупят билетите си по този елементарен и бърз метод получават пропуща автоматизирано на своя e-mail адрес. Те също по този начин имат и преимущество за по-бързо влизане на стадиона, защото ще употребяват специфичното предпочитано чекиране за притежателите на цифрови билети, абонаментни и членски карти. За задачата е належащо единствено да покажат билета си от своето мобилно устройство за сканиране на съответния QR код.

За феновете на обичайния метод на закупуване на билети, са налични и две точки в града - клубният почитател магазин в зала " Дунав " на ул. Околчица 6 с работно време от вторник до петък от 16 до 20 часа, събота и неделя съгласно графика със спортни събития в комплекс " Дунав ". Налична е и точка за продажба в магазин за " Големи хора " на ул. Ангел Кънчев (зад Операта) всеки ден от 09 до 18 часа и в събота до 12 часа.
 Официално: Смениха часа на мача Дунав - Левски
Официално: Смениха часа на мача Дунав - Левски

За Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР