Дунав продължава да се радва на солиден интерес, въпреки че

...
Дунав продължава да се радва на солиден интерес, въпреки че
Коментари Харесай

Близо 55 хиляди гледаха Дунав Русе в Трета лига!

Дунав продължава да се радва на стабилен интерес, макар че този сезон тимът играе в Трета лига. Огромна известност има новият план на " драконите " - FCDLive, с който клубът излъчва семействата и гостуванията си в Трета лига, Купата на България и Купата на АФЛ. Някои от срещите се снимат даже с по две камери, една от които на дрон от въздуха. В рамките на предаваните 6 дуела, дунавци са привлекли интереса на общо 54 441 фенове.

Най-голям е бил зрителският напор за мача за Купата на България с Янтра Габрово, който е гледан от 14 600 фенове. В останалите дуели приблизително към 8 000 фенове са гледали мачовете на отбора онлайн или на запис. Най-активният дял от аудиторията са мъжете сред 35 и 44 години.

Безплатното лъчение на мачовете на " драконите " в действителност е помогнало за увеличение на аудиторията на отбора и за задържането на посещаемостта на стадиона. Според управлението на клуба това начинание отваря и още една опция за взаимоотношение с рекламодатели.

„ Идеята да излъчваме мачовете си онлайн във Facebook пристигна като реакция на желанието на стотици русенци отвън града да гледат мачовете ни. Получаваше се куриозна обстановка, в която те помагаха със съществени суми посредством покупка на онлайн билети, а нямаха опция по никакъв метод да гледат тима. Оказа се обаче, че начинанието провокира сериозен триумф и имаме действителна опция да докараме странични доходи от реклама по време на излъчванията на срещите ни, като към този момент има действителен интерес от компании да употребяват платформата в обществените медии за разпространение на своите услуги. Бидейки в 21 век, дейната работа по дигитализацията на клубовете и информационната политика, е нещо наложително за развиването на всяка организация”, съобщи основният управител на Деян Йорданов.

Излъчването на мачовете онлайн се обрисува да бъде съществена опция за почитателите да наблюдават своя тим и в подтекста на усложняващата се обстановка с разпространяването на епидемията от COVID-19, която слага под подозрение наличието на аудитория по време на всеобщи мероприятия. Клубът ще продължава да поставя целенасочени старания да развива новата си услуга, като я направи по-атрактивна, по-качествена и по-надеждна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР