Дунав посреща Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа в мач от

...
Дунав посреща Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа в мач от
Коментари Харесай

Дунав е фаворит срещу резервите на Локо

Дунав посреща Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа в мач от група “Б” на втората осмица в шампионата. Срещата не крие особена конспирация поради класирането, в което “смърфовете” и Славия имат голяма преднина пред русенци и Септември (София). Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович предстоящо реши да даде отмора на съвсем всички съществени футболисти след първия полуфинал за Купата на България и включи в групата цели 7 юноши.

“Не подценяваме противника, само че у момчетата се натрупа умора”, изясни Акрапович. Неговият отбор още няма победа в плейофите, само че все пак е отпред в групата с 37 точки. Дунав пък е финален с 25 точки.

Домакините са в серия от 4 мача без загуба и несъмнено играят все по-добре. В предходния кръг те вкараха 5 гола на Славия и в този момент ще се опитат да продължат възходящото си показване с триумф против пробния състав на Локо (Пд). Старши треньорът Людмил Киров ще заложи на Исмаил Иса на върха на офанзивата, а най-близо до него ще играе Божидар Васев. Светослав Ковачев и Драгош Фирцулеску също ще имат значима роля в офанзивните дейности на “драконите”.

Акрапович също ще се спре на системата 3-5-2, само че изпълнителите ще са доста по-различни от нормално. В предни позиции ще си партнират Ален Ожболд и Никола Марич, а на двата фланга ще стартират бразилците Уирис Густаво и Елитон.

Локомотив загуби последните си две гостувания в Русе за състезание с по 0:1. “Черно-белите” обаче отстраниха Дунав от шампионата за националната купа през есента.

Съдия на срещата през днешния ден ще е Георги Давидов.

ППЛ - 30 кръг:

ДУНАВ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ДУНАВ (3-5-2): Макенджиев; Патев, М. Ковачев, Мунин; Инкоом, С. Ковачев, Д. Димов, Фирцулеску, Исаевски; Б. Васев, И. Иса
Старши треньор: Л. Киров
ЛОКО ПД (3-5-2): И. Пиргов; А. Георгиев, Масоеро, Томашевич; Юсеин, Карагарен, Умарбаев, Елитон, Уирис; Марич, Ожболд
Старши треньор: Б. Акрапович

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: “Градски”, Русе
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 4 кръг, петък 19 април  Дунав 17:30предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР