Дунав и Локомотив Пловдив затварят програмата на 30-ия кръг в

...
Дунав и Локомотив Пловдив затварят програмата на 30-ия кръг в
Коментари Харесай

Следете с Gong.bg: Дунав - Локо Пд, съставите

Дунав и Локомотив Пловдив затварят програмата на 30-ия кръг в Първа лига с дуела между тях на Градския стадион в Русе. Те се изправят един против различен в четвъртък от 19:30 часа. Този мач ще можете да гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT , както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA . За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG , а ще можете да го слушате и по Дарик .

Тази борба на процедура не взема решение нищо. Русенци ще вземат участие в плейофа за оцеляване, до момента в който пловдивчани ще са в борбата за систематизиране на местата за баража за Лига Европа. И нищо не може да промени това статукво.

Но все пак двата отбора ще се хвърлят да бранят достойнството си. Домакините ще са без контузените Виктор Сандес и Митко Георгиев, а по всичко проличава, че ще са и без Диян Димов, който още не се е възстановил от комоцио.

В състава на наставника Бруно Акрапович няма съществени неналичия. Но той влезе в спор с Анте Аралица и това единствено приказва за напрежението вътре в съблекалнята.

Вижте съставите на двата отбора:

Дунав: 1. Луков, 14. Васев, 16. Ковачев, 4. Патев, 83. Попадийн, 31. Станоев, 94. Ненов, 17. Зитони, 10. Шопов, 7. Карагерен, 9. Иса

Локо Пд: 22. Милина, 6. Езе, 3. Абдулахи, 25. Мухамед, 21. Булят, 17. Траянов, 10. Марчев, 29. Ангелов, 7. Бакалов, 77. Аралица, 12. Михалевич

Стадион: Градски, Русе

Съдия: Ангел Баялцалиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР