Дунав е млад енергичен отбор, спечелиха първия си мач и

...
Дунав е млад енергичен отбор, спечелиха първия си мач и
Коментари Харесай

Емо Луканов: Трябва да подходим умно и концентрирано

" Дунав е млад деятелен тим, завоюваха първия си мач и ни чака много сложен дуел. Но в случай че ние подходим мъдро, съсредоточено и целеустремено, ще сведем проблемите до най-малко. Да натискаме мъдро до дъно, да не подценяваме мача и може да се поздравим с триумф “, съобщи старши треньорът Емануел Луканов.

Няма отсъстващи в отбора, с изключение на лекуващите се Здравко Илиев и Георги Александров и новото попълнение Хавиер Бетегон, който още не е с уредени права.

„ Групата ни е ясна, имаме задоволителен избор за главния състав. Дани Младенов не беше играл в контролите, само че тренира от самото начало с отбора, пристигна ли точният миг за игра, ще влезе пълностоен за себе си и тима. Здравко Илиев почва тренировки от 5 август, а Хавиер Бетегон още не е с уредени права, само че усещанията от него са положителни “, разяснява Луканов.

„ Работим за това във всеки мач тимът да е на най-много. Влизат ли с главите си в мача по метод, по който би трябвало – аз нямам терзание. Ние работим да спечелим всяка една точка и всеки един мач “, добави наставникът на етърци. Голмайсторът на „ болярите “ Даниел Младенов разгласи, че е на 100% подготвен за игра.

„ Вече съм напълно добре, радостното е, че при травмата не се наложи да се прави интервенция, което щеше да усили отсъствието ми от терена. Направих си пълноценно подготовката с тима, хубавото е, че към този момент нямам никакви проблеми. Надявам се, че треньорското управление ще реши към този момент да стартирам да играя. От моя позиция към този момент съм подготвен на 100 % да дам каквото мога. „ Дунав “ е по-скоро чужд тим, в този момент влизат от Трета лига. Играхме контрола с тях, само че имат доста нови момчета в състава си. Биха в първия мач в Ловеч, ситуацията при тях е превъзбудена. Само че ние сме си добър тим, тъй че се надявам на 100 % да вземем мача. Всички чакаме този път задачата, която сме си сложили, да я осъществим. Лично аз се надявам на същото – да влезем в Първа лига “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР