Дунав 0 : 1 ЦСКА 65′ Размествания във формацията на

...
Дунав 0 : 1 ЦСКА 65′ Размествания във формацията на
Коментари Харесай

Дунав - ЦСКА 0:1, Десподов пропусна да удвои резултата


Дунав

0: 1

ЦСКА
 65′
Размествания във групировката на ЦСКА. Роланд Алберг отстъпва мястото си на отбранително настроения Раул Лое .
62′
ДЕСПОДОВ! ЦСКА можеше да удвои своята преднина в 62-ата минута. Кирил Десподов сътвори един от марковите си пробиви по крилото, след което насочи тежък изстрел. Топката срещна тялото на Васев и промени траекторията си. Този път обаче това не се оказа съдбовно за Луков, който прояви превъзходен инстикт и мазета в корнер.
54′
Жълт картон за Фернандо Каранга поради бурните му митинги против основния арбитър.

 Снимка 343656
Източник:

52′
Десподов центрира добре в наказателното поле на Дунав, Рафаел стреля, само че кълбото излезе в навън.
47′
 Трябваше ли да бъде изпъден Божидар Чорбаджийски?
Трябваше ли да бъде изпъден Божидар Чорбаджийски?

Спорна обстановка беляза мача Дунав - ЦСКА

45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!


45′
ПОЧИВКА!
41′
Фестивалът на жълтите картон продължава, като подобен в този момент получава и централният бранител на Дунав - Мартин Ковачев поради нарушаване в половината на своя отбор.
39′
Само жълт картон за Божидар Чорбаджийски!
39′
Официално предизвестие за Николай Бодуров.
39′
Жълт картон за предизвикалия конфликта Васил Шопов .
39′
Картон има и за Божидар Васев.
38′
ГОРЕЩИ СТРАСТИ! СПЕСТИХА ЧЕРВЕН КАРТОН НА ЧОРБАДЖИЙСКИ! Емоциите на стадиона в Русе взеха връх в 38-ата минута. При едно центриране Васил Шопов игра мръсно против Божидар Чорбаджийски, удряйки го в ребрата. Това очевидно подразни капитана на ЦСКА, който обаче му отвърна с два поредни удара при спряла игра. Всичко това породи голямо меле пред " армейската " голлинията и доста противоречиви обстановки за решение от рефера Кабаков. Пловдивчанинът обаче изненадващо не сподели подобаващ червен картон на българския национал, пожалвайки го единствено с жълт. Такъв получи и предизвикалия го Шопов, а също по този начин и най-активните участници в последвалата препирня - Бодуров и Васев.


34′
ГООООЛ ЗА ЦСКА!! 0:1!! КАРАНГА! И въпреки, че играта на ЦСКА несъмнено не вървеше, " армейците " въпреки всичко доближиха до по този начин жадувания от тях гол. Десподов провежда офанзива по крилото, намирайки непокрития в полето на Дунав - Кристиян Малинов. Опорният халф стреля без сериозна подготовка, топката се отклони в тялото на Фернандо Каранга и влетя неспасяемо в мрежата на сюрпризирания Мартин Луков.


31′
След като изчака офанзивата на ЦСКА да продължи, основният арбитър сподели жълт картон на Карагерен , който в наруши разпоредбите против Тиаго.
28′
Роланд Алберг опита центриране от директен свободен удар. Пасът му по въздух обаче се оказа прекомерно мощен и се трансформира в лесна плячка за стража на домакините.

 Снимка 343653
Източник:

23′
Искри сред африканеца Ндиайе и Божидар Чорбаджийски. Спорът им бързо беше преустановен от основния арбитър Кабаков.
20′
Повече от 10 минути гостите от ЦСКА не могат да провеждат забавно състояние пред вратата на своя противник.
11′
ВАСЕВ!! През тези минути защитата на ЦСКА като че ли имаше компликации с това да разрушава офанзивните хрумвания на своя конкурент. Поредният подобен образец пристигна след добър отдалечен пас за Божидар Васев, който обаче стреля безпределно неопределено от дребен ъгъл.
9′
ГРЕДА ЗА ДУНАВ!! Устремът на русенци продължи и единствено неналичието на шанс им попречи да вземат водачеството в мача. 9 минути след първия съдийски сигнал на Кабаков, Бирсент Карагерен проби по крилото, след което подаде за сътрудника си в офанзива Ндиайе. Африканецът се пребори за по-добра позиция против Николай Бодуров, и падайки насочи изстрел, който срещна горната греда на безпомощния пазач на ЦСКА.

 Снимка 343654
Източник:

6′
Карагерен! Дунав дочака своя момент и беше покрай откриващ гол още в 6-ата минута. Васил Шопов извърши корнер, след който отбитата топка попадна в краката на Карагерен. Ударът на крилото обаче прелетя малко над горния десен ъгъл на Черниаускас.
3′
Отборът на ЦСКА предстоящо беше този, който се опита да наложи волята си на тежкия стадион в Русе. " Червеното " начало бе белязано с няколко рискови офанзиви към вратата на Мартин Луков, които обаче по този начин и не се трансфораха в действителни голови закани за " драконите ".
1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!


Състав 1. Мартин Луков 30. Витаутас Черниаускас 83. Христо Попадийн 4. Божидар Чорбаджийски - капитан 14. Божидар Васев 5. Николай Бодуров 16. Мартин Ковачев 9. Фернандо Каранга 4. Петър Патев 10. Роланд Алберг 11. Диян Димов - капитан 11. Станислав Манолев 31. Красимир Станоев 15. Кристиян Малинов 10. Васил Шопов 17. Енрике Рафаел 7. Бирсент Карагарен 18. Александър Георгиев 77. Бранимир Костадинов 19. Кирил Десподов 27. Мухамаду Ндиайе 20. Тиаго Родригез Треньор Малин Орачев Стамен Белчев Резерви 86. Станислав Антонов 12. Георги Китанов 23. Виктор де Алмейда Сандес 7. Хеан Бланко 20. Димитър Георгиев 8. Едвин Джеси 22. Михаил Милчев 3. Жеферсон Телес 17. Нассим Зитоуни 16. Раул Лое 15. Христо Лемперов 25. Александър Барт 94. Юлиан Ненов 2. Стойчо Атанасов
Отборите на Дунав и ЦСКА се изправят един против различен в най-интересния дуел от понеделнишката стратегия на Първа лига. Дербито е от огромно значение за " алените ", които не престават гонитбата си с Лудогорец за шампионската купа на страна. Срещу себе си обаче ще имат един безпределно окуражен русенски отбор, който след подновяването на шампионата има сериозен напредък в своето показване.

 Стамен Белчев: Потърпевши сме от грешките на съдиите
Белчев: Потърпевши сме от грешките на съдиите

" Неприятно е да губиш точки, когато имаш цел "

Момчетата на Малин Орачев ще имат и правилен съдружник - тежкия терен, който сигурно ще затрудни надалеч по-техничния им " червен " конкурент. Капитанът на Дунав - Диян Димов чака " небесносините " да се показват почтено против ЦСКА, като очакванията му са за най-малко точка.

 Ивайло Петков: Дунав не е жертван против ЦСКА
Шеф на Дунав: Не сме обречени против ЦСКА

" Вървим нагоре, нека времето е положително "

Добрата вест за домакините е обвързвана с неналичието на кадрови проблеми. Всички са на линия, а настроението е приповдигнато след двете следващи победи над Витоша (2:1) и Верея (2:0). Орачев няма желание да трансформира титулярите от триумфа над старозагорци в Русе, което значи, че на терена през днешния ден още веднъж ще забележим новите покупки Мартин Ковачев и Махамаду Ндиайе. В опит да се потвърди против някогашния си отбор пък ще изпъкне и опорният халф - Красимир Станоев.

 Едвин Джеси: Вярвам, че можем да станем първенци
Новият №8 на ЦСКА: Вярвам, че ще спечелим купата

" Вече чувствам какъв брой огромен е тимът "

Голямата вест за ЦСКА е обвързвана със завръщането на Кристиян Малинов, който изтърпя наказването си от два мача и ще може да размени безпределно неубедителния Раул Лое. С тима още веднъж е халфът Рубен Пинто, който месец и половина се възстановяваше от контузия в бъбрека. Португалецът обаче няма шансове да играе през днешния ден, като евентуално ще остане отвън 18-те за срещата.

Атаката на " армейците " всекидневно ще зависи от звездите на отбора - Каранга и Кирил Десподов, които против Черно море бяха преследвани от сериозен малшанс пред гола. Изненадата е включването на Александър Георгиев, който стартира вместо бразилеца Жеферсон.

 Капитанът на Дунав: Срещу ЦСКА ще търсим най-малко точка
Капитанът на Дунав: Срещу ЦСКА ще търсим най-малко точка

" Лошото е, че съперникат идва още по-мотивиран след издънката с Черно море ", счита Диян Димов

Именно Дунав е тимът, който единствен съумя да победи " алените " отвън София под управлението на Стамен Белчев.

Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков, който тихомълком се завърна в съдийската листа след поредицата от неточности в трансформиралия се към този момент в емблематичен мач за Купата сред ЦСКА и Лудогорец. Негови помощници са Мартин Маргаритов и Александър Атанасов. Събитията зад двете порти ще наблюдават Георги Иванов и Валентин Станчев. Делегат на БФС е Иван Кюркчиев, а работата на реферите зорко ще следи Кирил Лозанов.

 Едвин Джеси: Вярвам, че можем да станем първенци
Новият №8 на ЦСКА: Вярвам, че ще спечелим купата

" Вече чувствам какъв брой огромен е тимът "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР