Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат

...
Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат
Коментари Харесай

Меркел: Трябва да приемаме думите на Путин сериозно

Думите на съветския президент Владимир Путин би трябвало да се вземат насериозно, сподели немският канцлер Ангела Меркел при откриването на фондация " Хелмут Кол " на името на някогашния федерален канцлер. Думите ѝ се базират на телевизионното послание на съветския държавен глава за отбрана на Руси по всевъзможен начин.

" Трябва да се отнасяме съществено към думите му ", сподели тя, представена от ДПА. " Сериозното отношение към думите му, не отхвърлянето им през цялото време като елементарен блъф, никога не е симптом на уязвимост или примирителност, а симптом на политическа мъдрост - мъдрост, която оказва помощ да се остави пространство за маневриране или, което е също толкоз значимо, даже да се създаде нова тактика ", акцентира Меркел, цитира dariknews.bg.

По-рано Путин уточни в телевизионно послание, че западните страни, в отговор на „ съветската специфична интервенция “, правят " нуклеарен шантаж ", насърчавайки Киев да обстрелва Запорожската атомна електроцентрала, и загатна за възможно потребление на нуклеарни оръжия. Президентът акцентира, че Русия е подготвена да употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани териториалната си целокупност и народа си, и че " това не е блъф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР