Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат

...
Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат
Коментари Харесай

Меркел: Трябва да се отнасяме сериозно към думите на Путин

Думите на съветския президент Владимир Путин би трябвало да се вземат насериозно. Това сподели някогашният немски канцлер Ангела Меркел. Коментарът ѝ идва след телевизионното послание на съветския държавен глава за отбрана на Русия по всевъзможен начин.

„ Трябва да се отнасяме съществено към думите му ”, сподели тя, представена от ДПА. „ Сериозното отношение, не отхвърлянето им през цялото време като елементарен блъф, никога не е симптом на уязвимост или примирителност, а симптом на политическа мъдрост - мъдрост, която оказва помощ да се остави пространство за маневриране или, което е също толкоз значимо, даже да се създаде нова тактика ”, акцентира Меркел.

По-рано Путин уточни, че западните страни, в отговор на „ съветската специфична интервенция “, правят „ нуклеарен шантаж ”, насърчавайки Киев да обстрелва Запорожката атомна електроцентрала. И загатна за възможно потребление на нуклеарни оръжия. Президентът акцентира, че Русия е подготвена да употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани териториалната си целокупност и народа си, и че „ това не е блъф ”, предаде NOVA.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР