Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат

...
Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат
Коментари Харесай

Меркел: Думите на руския президент Владимир Путин трябва да се вземат насериозно

Думите на съветския президент Владимир Путин би трябвало да се вземат насериозно, сподели немският канцлер Ангела Меркел при откриването на фондация " Хелмут Кол " на името на някогашния федерален канцлер. Думите ѝ се базират на телевизионното послание на съветския държавен глава за отбрана на Руси по всевъзможен начин.

" Трябва да се отнасяме съществено към думите му ", сподели тя, представена от ДПА. " Сериозното отношение към думите му, не отхвърлянето им през цялото време като елементарен блъф,  в никакъв случай не е симптом на уязвимост или примирителност, а симптом на политическа мъдрост  - мъдрост, която оказва помощ да се остави пространство за маневриране или, което е също толкоз значимо, даже да се създаде нова тактика ", акцентира Меркел.

По-рано Путин уточни в телевизионно послание, че з ападните страни, в отговор на " съветската специфична интервенция ", правят " нуклеарен шантаж ", насърчавайки Киев да обстрелва Запорожската атомна електроцентрала, и  загатна за възможно потребление на нуклеарни оръжия.  Президентът акцентира, че  Русия е подготвена да употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани териториалната си целокупност и народа си, и че " това не е блъф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР