Думите на Путин, че Русия е готова технически за ядрена

...
Думите на Путин, че Русия е готова технически за ядрена
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Това е тема, която само Русия непрекъснато се опитва да държи в оборот, за да създава стрес

Думите на Путин, че Русия е подготвена механически за нуклеарна война на пръв взор наподобяват като техническа констатация, само че в действителност това изявление за следващ път се вписва в поредност от сходни, които не престават повече към този момент две години. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Ивайло Иванов, специалист по национална сигурност .

" От началото на войната против Украйна, с която съветската страна нападателно употребява сходна реторика, обвързвана с нуклеарното оръжие, да заплашва останалия свят и по-специално страните, които поддържат Украйна, за да сплаши обществата и да понижи поддръжката за Украйна. Имайки поради, че през тези повече от две години никой в никакъв случай не си е разрешавал да заплашва Русия с приложимост или изобщо да загатва за приложимост на потребление на нуклеарно оръжие. Това е тематика, която единствено съветското управление непрестанно се пробват да държи в оборот за точно да основава стрес в западните страни и общества с оглед ерозиране на поддръжката в помощ на Украйна ", разяснява Иванов.

По думите му даже когато се употребява тематиката за нуклеарното оръжие в някакъв безопасен подтекст от позиция на това какви триумфи има Русия още веднъж има за цел психологическо и осведомително влияние върху публичното мнение: " Въпреки че на никое място там директно може да не се приказва за използването на нуклеарното оръжие, самото му вербализиране в действителност би трябвало да ни кара да се сетим за тази опция ".

Според специалиста по отношение на думите на Путин за Съединени американски щати, че там има достатъчно експерти в региона на руско-американските връзки в региона на стратегическото въздържане, президентът на Русия се е опитал да направи подстрекателство, че САЩ си дават задоволително ясна сметка за опциите на Русия и не биха подхванали дейности, които да доведат до съществено опълчване: " Включително това, което той загатва е разполагането на американски или изобщо бойци на страни-членки на НАТО на територията на Украйна. Това е още веднъж изявление в подтекста на това, че в действителност би трябвало да се сътвори една настройка, че сходни дейности биха били безусловно немислими ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР