Думите на Корнелия Нинова, че кандидатът им за кмет на

...
Думите на Корнелия Нинова, че кандидатът им за кмет на
Коментари Харесай

Мощният анти ПП-ДБ фронт трябва да бъде придружен с оставка на Корнелия Нинова от БСП

Думите на Корнелия Нинова, че претендентът им за кмет на София Ваня Григорова би трябвало да се разграничи от ГЕРБ, взриви мрежата от мнения. Някои виждат задаващ се анти ПП-ДБ фронт за втория тур, а други декларират напряко, че с думите си водачът на Българска социалистическа партия ги кара да отидат да гласоподават на инат.

От профила във фейсбук на Стефан Ташев

Не желая да съм неприятен оракул, в действителност желая, само че виждам, че в страната се задава същински мощен анти ПП-ДБ фронт за втория тур на изборите. Особено пък в София. Причината е, че тези п...ли са доста нагли, арогантни и нахални хора, които мислят, че светът е техен. Не, бе, не е. Нелепите опорки на Джасим, Григоров, Смилов, Сашо 11, че се борят с комунистите в София са почтени за жалост. Точно тези хора преди четири години делкаха с Българска социалистическа партия гласове и се подкрепяха взаимно на втория тур на изборите в София, те същите поддържаха другарката Манолова. Но в този момент се борят с комунистите....Хехехе. Абе, бегайте, бе п...ли.

От профила във фейсбук  на Иво Димитров

Мощният анти ПП-ДБ фронт би трябвало да бъде съпроводен с оставка на Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия. Тази жена е злополучие за левите гласоподаватели

От профила във фейсбук на Цвети Саркисян

Корнелия призовала Ваня Григорова да се разграничи от поддръжката на Герб...

Тези ще ме накарат да отида в неделя да гласоподавам на инат на Корнелия.

Ей, няма да ѝ пристигна акъла на тази жена!

И в случай че Григорова я послуша, нагляците от ПП/ДБ/СС - печелят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР