Думите на Гешев за Цветан Василев са силни и дори

...
Думите на Гешев за Цветан Василев са силни и дори
Коментари Харесай

Пази ли Русия Цветан Василев в Сърбия?

Думите на Гешев за Цветан Василев са мощни и даже пресилени. Не мисля, че Василев има нещо общо с Русия. Това съобщи в утринния блок на БТВ юристът на банкера Цветан Василев - Христо Ботев.

Припомняме, че единствено преди дни основният прокурор Иван Гешев съобщи, че Русия пази Цветан Василев в Сърбия. За изпратеното писмо до Европейска комисия и Екологичен потенциал във връзка банкера Цветан Василев, който към този момент няколко години се крие в Сърбия, Гешев съобщи: „ За сведение сме уведомили и представителите на Европейския парламент и Европейската комисия за това, че очевидно има индикации, че сръбската страна не извършва интернационалните съглашения “.

Гешев от Брюксел: Русия пази Цветан Василев в Сърбия

"Абсурдно е Русия да се намесва в Сърбия поради Василев. В момента се цели той да бъде изкаран човек на руснаците ", сподели още той.

"Процедурата по екстрадиция е в правосъдна фаза. Вървим в по-особена процедура. Всички сръбски и български управляващи знаят къде е Цветан Василев - той живее в Белград от 2014 година Той не е търсен, той е там ", разкри адв. Ботев.

"Цветан Василев не финансира политиките на Александър Вучич и Дачич ", сподели още бранителя на предприемача.

"Ако делото против Василев се приключи, то той може да се завърне в България ", приключи адв. Христо Ботев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР