Думите на г-н Джамбазки са изкарани от контекста. Това заяви

...
Думите на г-н Джамбазки са изкарани от контекста. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов отговори на Нинова за думите на Джамбазки, че в БСП всички били за разстрел

Думите на господин Джамбазки са изкарани от подтекста. Това съобщи пред " 24 часа " вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати писмо до ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни поради изявление на евродепутата от квотата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, в което го приканва да се разграничи от изявлението му, че всички от Българската социалистическа партия " били за разстрел ".
„ Щом Нинова не е споделила, че аз съм силов вицепремиер и се притеснява да не проведа арести – значи въпреки всичко не е прекалила до дъно. Това е обикновен политически популизъм, тъй като изявлението на господин Джамбазки е извадено от подтекста. Той приказва за предателската роля на Българска комунистическа партия при основаването на македонската нация, насилственото принуждаване на популацията в Благоевград да се написа македонско и това той назовава национално изменничество. Той споделя, че тези хора, които са го направили, заслужават разстрел. Той приказва за едни хора, които към този момент не са сред живите. Никой не е заплашвал никого и това е видно, когато прочетеш неговото изявление “, безапелационен е Каракачанов. Той изясни, че в никакъв случай не е бил последовател на това политиците да се ровят в историята и да си търсят кусурите, тъй като съгласно него би трябвало да се опитаме да се консолидираме като нация и да се престане с политическото блъскане „ в името на едно национално помиряване “. Изказванията на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия и Нинова обаче го „ дърпали за езика “.
“Г-н Джамбазки е безусловно прав, тъй като македонската нация, против която сега стачкува госпожа Нинова, е измислена в Коминтерна през 1932 година, а в него по това време има една камара функционери на Българска комунистическа партия – Коларов, Никола Харлаков и други, които са на яслата на Съюз на съветските социалистически републики и коминтерна – там се прехранват и ръкопляскат на Сталин. 1932 година са измислили македонска, тракийска, добруджанска, беларуска, украинска, молдовска нация и така нататък След Втората международна война точно под диктовката на Съветския съюз българските комунисти отпред с Георги Димитров и Васил Коларов са тези, които организират политиката на едно принудително налагане на македонска нация. През 1936 година на преброяването в края на годината комунистическата партия принуждава популацията в област Благоевград, а и там, където има компактни бежански маси – София, Пловдив и така нататък, принудително да се пишат македонци “, споделя Каракачанов. Той изяснява, че на среща в Москва, на която участват Георги Димитров, Васил Коларов и Трайчо Костов, е разпоредено точно от Сталин да се стартира с въвеждането на македонската нация у нас.
„ Тези хора стартират да го организират като политика у нас. Първо през юли са задържани към 200 дейци на Вътрешна македонска революционна организация в цяла България. 150 от тях са избити като кучета и нямат гробове до ден-днешен. Някои от тях са предадени на югославските управляващи, тъй като са се борили срещу сърбизацията на популацията на България. В края на годината Българска комунистическа партия кара част от българското население да се написа македонско. Тогава Георги Димитров, който е един грамаден изменник в българската история, а Българска социалистическа партия не престават да му ръкопляскат и да му носят цветя, разпорежда да се вкара македонският език и македонска нация . Тази политика се организира като държавна политика на Народна република България. Именно по тази причина до през днешния ден избрани кръгове в Скопие поддържат своите искания. Същите тези прародители на госпожа Нинова през 1946-1947 година докараха учители от Югославия да учат популацията на някакъв фиктивен език и подготвяха предаването на Пиринска Македония на Югославия. Това е национално изменничество и тези предатели, които организираха антибългарска политика, в действителност заслужават разстрел като национални предатели, а не венци, монументи, поклонение и крокодилски сълзи, каквито Българска социалистическа партия продължава да лее за тях “, съобщи още вицепремиерът. Каракачанов попита и за какво социалистите не се извинят на българите в Македония, тъй като са ги карали принудително да се пишат македонци и да се отхвърлят от българското си име .
„ Ето това е една политика на национално изменничество. Докато госпожа Нинова и нейните съпартийци не се извинят на българския народ за това колосално изменничество, каквито и нелепости да ми приказват по тематиката Македония – за мен това няма никакво значение. Тази партия дължи доста извинения на българския народ за своята предателска политика и дано бъдат малко по-културни и деликатни, когато се изричат по сходни тематики, когато очевидно не познават историята на личната си партия . Българска социалистическа партия ги е напекло слънцето и се чудят по какъв начин да си вършат пиар през лятото. След като ги приканих да си почиват умерено и да вървят на плаж, защото държавното управление няма да падне през лятото - те пък май взеха, че слънчасаха и започнаха да приказват нелепости “, заключи Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР