"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов.

...
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов.
Коментари Харесай

Нинова: Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов

"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той съобщи, че няма да изиска оставката му, тъй като ще падне държавното управление ".

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Стара Загора, представена от пресцентъра на партията. "Между състраданието към заболели деца и съпричастието към тъгата на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите ", е добавила тя. По думите й по този метод той поддържа казаното от вицепремиера. "Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ същинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е значимо единствено да са на власт и да си разпределят постове и поръчки ", счита Нинова.

Лидерът на левицата съобщи, че министър председателят още веднъж погазва всевъзможни етични и конституционни правила, потвърждавайки, че в случай че не ръководи той, в случай че президентът Радев направи длъжностен кабинет, ще последва безпорядък. "Това е ред, открит от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата страна. По-голям безпорядък от това, което в този момент прави Борисов, няма по какъв начин да има ", коментираКорнелия Нинова.

Тя сподели още, че за двете години от началото на мандата хората са припознали Българска социалистическа партия като единствата съпротива. "За да им покажем, че сме алтернативата, направихме "Визия за България " и тръгнахме по страната. Целта ни не е да свалим ГЕРБ от власт, да седнем ние и да продължим постарому. Голямата ни цел е да променим модела, а това изисква доста национална сила ", безапелационна бе Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР