Думите на Александра са достигнали до Орхан Мурад, който ги

...
Думите на Александра са достигнали до Орхан Мурад, който ги
Коментари Харесай

Орхан Мурад води дневник, в който е записал по дата и час всяко прегрешение на роднините си

Думите на Александра са достигнали до Орхан Мурад, който ги разяснява пред " Телеграф “.

" Никого не съм гонил от вкъщи ни, в противен случай – те ме изгониха от у дома с държанието си и по тази причина излязох на квартира. Бащата на бебето на Александра я изкара на квартира, когато то се роди, и считам, че по този начин е редно, младите да си живеят настрана.

Оставих Шенай и Сузанита с нейния другар да живеят на разкош, само че да си заплащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и откакто са го спрели, са избягали. А аз изобщо нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ИВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лева ми излезе номерът им.

Въпреки че двамата с Шенай сме притежатели, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си диря парите от нея. Все още не съм завел такова. Но желая да ги прикани да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От предходната година сме разведени, имам си нова жена, която е прелестна, само че те и нея оплюха, без да са я виждали “.

Орхан Мурад разкри, че от 2013 година си води дневник, в който е записал по дата и час всяко провинение на роднините си.

" Мога толкоз доста неща да описвам за тях, че свят ще ви се завие, само че въобще не желая да се занимавам. Знаех си, че по този начин ще стане с това семейство, само че доброжелателно чаках Сузанита да навърши пълноправие, с цел да може сама да се оправя в живота.

Все отново и моите години си вървят и имах потребност да се спася. Въобще не разясня моралния удар, който ми нанесе щерка ми – вместо да приключи учебно заведение и да бъде абитуриентка, ще ми ражда дете на 19 година Тя през днешния ден е жива с помощта на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи възнаграждения от моите, само че всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна даже до такава степен да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкоз – да млъкват, че да не стигаме до съд “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР