Думите, които са в главата на всяко луда фенка на

...
Думите, които са в главата на всяко луда фенка на
Коментари Харесай

Опа! Морунов в компанията на две мацки от "Игри на волята", забавляват се в снега

Думите, които са в главата на всяко луда фенка на " Игри на волята ", когато види Морунов са: " В сърцето ми шофираш, нахакано лавираш и всичко в мене провокираш ". Да, да... ще кажете, че отново нещо се " изхвърляме ", само че обстоятелствата са си обстоятелства, а много девойки желаят да се срещнат точно с Морунов, който завоюва сърцата на всички в трети сезон.

Съжалявеме, само че Морунов си има другарка, за която удостовери пред Vbox7, а неотдавна я сподели много незадълбочено в свое стори в Instagram. Това обаче не му пречи да се среща и да бъде другар с много дами. Ако те са луди по него, това си е техен проблем, а не негов. Вероятно много девойки са завиждали, тъй като риалити звездата е прекарал няколко дни с две от най-секси мацките в трети сезон на приключенското шоу. 

Виж още: Мани от " Игри на волята " наля 1000 кубика в гърдите и сподели мъжа до себе си

Оказва се, че Морунов, Габи и Елизабет са прекарали няколко дни в Боровец. Известен факт е, че Морунов е професионален скиор, дава уроци само че също има бизнес с апартамент, който отдава чартърен, в случай че съдим от инфото, което споделя в нета. Пожарникарят показа нова фотография, на която е заобиколен напълно от девойки, измежду които Габи и Елизабет. За втората не е известно да си има съществено гадже, само че се надяваме, че батката на Габи е бил в близост, тъй като Морунов несъмнено е много добра партия. Е, всичко това е единствено почтена шегичка, а ние сме уверени, че всички в компанията са единствено положителни другари, които се забавляват на снега.

Виж още: Това ли къщата на Гущерови? Светлана показа фотография от неповторим замък

Иначе през зимата Морунов е деен ски преподавател,  също предлага жилища чартърен в Боровец, както споменахме нагоре. Не е ясно дали жилищата са негови, само че е ясно, че си изкарва парите с много труд. Пред Vbox7 Морунов описа, че знае два езика за програмиране, само че не се занимава с това, тъй като избира да бъде на терен, а не затворен в офис.

Изображение: https://www.instagram.com/dimitar.morunov.ski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР