Думите и мислите ви карат да изглеждате наистина умни, но

...
Думите и мислите ви карат да изглеждате наистина умни, но
Коментари Харесай

Жестове с ръце, които ви карат да изглеждате доста по-интелигентни

Думите и мислите ви карат да изглеждате в действителност умни, само че мнозина не осъзнават каква е силата на жестовете. Начинът, по който движите ръцете си, до момента в който говорите, презентира доста за вашата персона. Ако желаете да изглеждате интелигентни, ето няколко придвижвания и жестове на ръцете, които би трябвало да имате поради, с цел да имате визия на в действителност интелигентни хора.

1.       Завъртане на ръката

Когато движите ръката си назад на часовниковата стрелка, само че с малко придвижване, до момента в който се обръщате към аудитория, хората са склонни да демонстрират повече интерес към това, което казвате. Това по някакъв метод прибавя повече достоверност към това, което казвате и хората желаят да ви имат вяра за това, което чуват.
Защо ръцете ни треперят от благополучие и при злощастие
Какво кара ръцете да треперят? Ако имате вегетативно-съдова дистония, невроза от всякаква форма или чести, хронични стресове, би трябвало д...
Прочети повече
2.       Пляскане върху горната част на ръката

Сигурно сте забелязали този жест, когато някои хора изнасят лекция или се организира някаква полемика. Когато извършите този жест, близките ще ви одобряват за водач, който акцентира дадена значима точка.

3.       Подчертаване на колорит

Жестът с ръка, който вършиме, когато взимате нещо малко, е прочут също под името „ дребната диалектика “. Този жест се употребява постоянно по време на семинари и лекции в университетския кръг. Свързва се с мислители и по някакъв метод споделя на тълпата, че би трябвало да ви одобряват съществено, тъй като казвате нещо, което те ще би трябвало да научат по-късно.
Защо ръцете ви изтръпват, до момента в който спите
Когато спим умерено през нощта, дълго време сме в една поза. В резултат на това ръката може да изтръпне. Но крампи и изтръпване се поя...
Прочети повече
4.       Дланите надолу

Този жест е това, от което се нуждаете, когато показвате, че знаете какво казвате. Вашата аудитория може да ви има цялостно доверие и да има вяра на това, което казвате в този миг.

Много е комплицирано да завалдееше публиката, пред която приказваш – било то един събеседник или група от хора. Важно е тези хора да ви се доверят и да наблюдават думите ви, а значимо допълнения са жестовете, с които ще накарате събеседниците си да ви се доверят и да им въздействате по отговарящ метод.

Точно вярното комбиниране от думи и жестове е ключът към триумфа на всеки оратор. Никой не желае да приказва пред публика, която не има вяра на чутото и е пасивна от самото начало. Тозно по тази причина е нужно да спечелите публиката на своя страна освен с подобаващите думи, само че и с потреблението на жестове, които по натурален метод вдъхват доверие у публиката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР