Думите, действията и емоциите в комбинация могат да дават различни

...
Думите, действията и емоциите в комбинация могат да дават различни
Коментари Харесай

Специалистът говори: Как да общуваме с детето без объркващи сигнали

Думите, дейностите и страстите в композиция могат да дават разнообразни сигнали, които да объркат събеседникът,но при децата това има риск да докара до по-неприятни последици, твърди експертът по вербална и невербална връзка, логопедия и отзивчиви нарушавания в развиването,Милева Владкова.

Тя е основател и организаторна редица сполучливи планове с общините, сМинестерството на образованието и други Завършила е PhD degree/ степен, докторантска стратегия в региона на невербална връзка. Диагностицира, терапевтира иприлага персонално създадени план-терапевтични стратегии, употребява и одобрени задгранични в ежедневната си процедура.

" Да, евентуално, само че по-скоро не ".Тази елегантна демонстрация на отвод, може да бъде разбрана вярно от възрастен, само че сигурно ще обърка дете. А по думите на Милева Вкалдкова, която от години работи и самостоятелно и групово с дребни, подрастващи и техните родители, в случай че объркате детето, то има капацитета да побърка вас.

Според нея всяко изречение в което позитивното и негативното се сливат като ин и ян, няма до докара до прекрасен резултат.

За това по какъв начин общуването с децата може да влияе върху тяхната креативност или да сътвори боязън, макар положителните планове и стремежи на родителите, чуйтеот нея в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР