Думи, които със сигурност няма да се харесат на адвокатите ...

Думи, които със сигурност няма да се харесат на адвокатите

Елън Баркин: Джони Деп винаги пиеше, хвърли бутилка по мен

Думи, които сигурно няма да се харесат на юристите и почитателите на Джони Деп.

На 19 май Елън Баркин даде показания пред съда като част от продължаващото дело сред Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Актьорът я съди поради клюка и желае да получи 50 милиона $ за нематериалните вреди върху живота и кариерата си. Причината е есе, което Хърд написа през 2018 година, в което твърди, че е била жертва на домашно принуждение.
68-годишната Баркин се появи като очевидец посредством авансово записано изявление през 2019 година, в което твърди, че Деп е хвърлил бутилка от вино по нея по време на спор сред него и приятелите му. По думите на актрисата, някогашният й другар е бил "пиян... през по-голямата част от времето " до момента в който е познавала както в професионален, по този начин и в персонален проект. Двамата се срещат през 1998 година, когато играят във кино лентата "Страх и ненавист в Лас Вегас ".
"Той постоянно пиеше и пушеше трева ", споделя Баркин, допълвайки че Деп постоянно е бил и под въздействието на халюционогенни субстанции. Носителката на премия "Тони " твърди, че някогашният й другар е употребявал тези вещества, както и кокаин най-малко "десетки пъти " по време на връзката им.
Относно случая с бутилката, Баркин признава, че не знае за какво Джони я е хвърлил по нея, само че е билo мятане през хотелска стая по посока на няколко хора, събрани на едно място. Все отново актрисата добавя, че бутилката не е блъснала някого.

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg