Думата устойчивост се среща все по-често във всички сфери -

...
Думата устойчивост се среща все по-често във всички сфери -
Коментари Харесай

Emporio Armani от рециклирана пластмаса - и това го има вече

Думата " резистентност " се среща все по-често във всички сфери - от земеделието през архитектурата до модата. И това е бъдещето. Наскоро първокласната фешън къща Hermès пусна чанти, създадени от новаторската материя Sylvania, а в този момент и различен фешън бранд влиза в крайник с наклонността.
 Hermès, Sylvania, MycoWorks и каква е новата материя при първокласните чанти
Луксозни чанти от... гъби

Революционната материя на Hermès

Колекцията пролет/лято 2021 на Emporio Armani включва и лимитираната серия от дрехи Capsule, която се отличава освен със жанр, само че и с рециклирани тъкани, съобразени с всички условия на интернационалния стандарт GRS.

Capsule предлага мъжки и дамски модели - от якета през поли и гащеризони до бермуди и ризи. Всички до един са снежно бели и безгрижни, а концепцията е да отразят мощната връзка сред тялото, природата и водата.

Самите материи са извънредно леки и са основани в съдействие с фирмите GREENLON и NEWLIFE. Изработени са от рециклирани найлон и полиестер от пластмасови боклуци като бутилки, риболовни мрежи и синтетични килими.

Някои от моделите са направени от памук, който е отглеждан без присъединяване на ГМО и пестициди. Освен това, всички продукти от сбирката Capsule идват в рециклируеми опаковки, прецизират още от Hypebae.

Сам по себе си, този тип текстил не е нещо ново, само че мощно се надяваме от ден на ден бранодве, изключително първокласните, да стартират да го употребяват. Защото природата от дълго време сигнализира за заплахата от екологична злополука.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР