Думата парламент означава да се говори, а не да се

...
Думата парламент означава да се говори, а не да се
Коментари Харесай

Борисов: Парламент означава да се говори, а не да се блокира

Думата " парламент " значи да се приказва, а не да се блокира говоренето. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за протичащото се в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Още преди три години ви предизвестих, когато вдигнеш юмруците и тръгнеш против постоянно определено държавно управление, партии, резултатът ето го тук в зала. Българинът доста добре е споделил " Който посява ветрове, накрая жъни стихии “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се изрече и за демонтажа на МОЧА: " Нито едно безусловно вярно деяние за пренасяне, поправяне на паметника, беше направено като хората и изобилстваше от нелепост. Днес ответната реакция в парламента е също толкоз несъответстваща и също толкоз обидна към самия парламент ", разяснява той

Борисов поздрави Народното събрание за решението за отлагането на таксата за преноса на газ. Той сподели, че незабавно ще организира диалози с австрийските и унгарските си сътрудници, с цел да бъде отприщен пътя на България към Шенген. 

" Падането на таксата в двата закона е чаканият сигнал и в този момент ще приказвам с сътрудниците и в Австрия, и Унгария, да спрем по тази тематика с Шенген. Особено, която Виктор Орбан сложи като наложителна, през днешния ден ние успяхме да я гласуваме “, съобщи той,

По думите му е дадена зелена светлина и за плана за създаване на 7-ми и 8-ми реактор на АЕЦ " Козлодуй “. Според Борисов това ще резервира водещото място на страната ни на Балканите в нуклеарната енергетика.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР