Думата на 2020 г. е Мутри, вън и това не

...
Думата на 2020 г. е Мутри, вън и това не
Коментари Харесай

Президентът: Мутри вън е думата на 2020 година

Думата на 2020 година е " Мутри, вън " и това не е просто мой апел, а ехтене от стотиците хиляди българи, които не желаят да живеят в неистина и безвластие. Това съобщи президентът Румен Радев в предаването „ Годината “ по Дарик радио, представен от Агенция „ Фокус “.

По думите на президента неговата прогноза, че 2020 година ще бъде година на на отговорност, по този начин и не се е осъществила.

„ Имаше отговорност от стотици хиляди жители за бъдещето на България и ориста на нашите деца. Нямаше отговорност от българското държавно управление, от доста политици, които в тази комплицирана, сериозна за България конюнктура не взеха решение, което да подхожда на бъдещето ", разяснява президентът.

Той също по този начин сподели, че още веднъж би излязъл с вдигнат пестник от президентството. „ Винаги ще изляза и ще го направя, тъй като аз постоянно съм постоянно на страната на българите, когато те отстояват своите кардинални позиции в името на България “, добави президентът.

Радев съобщи, че в случай че реши да се кандидатира за нов президентски мандат няма да влиза в подмолни сделки с партийни централи.

„ Моят разговор е с честните хора, с хората от ляво, които са от моето политическо семейство, и с хората от всички други политически хоризонти. Хора, които имаха куража да излязат по улиците и площадите и да отстояват свободата, справедливостта и демокрацията. Хора, които си вадят хляба почтено и желаят да живеят в несъмнено и проспериращо общество ", сподели президентът.

Президентът сподели още, че указът за изборите ще бъде  издаден до 26 януари и ще бъде оповестен в държавен вестник. Той съобщи, че ще регистрира всички фактори при насрочването на датата на изборите

„ Тук алтернативата не е сред избори и здравето на хората, тъй като здравето на хората е потърпевшо таман от тази власт “, съобщи той и още веднъж изиска организирането на бързи и почтени избори.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР