Думата на 2019 г. е безветрен. Мисля че това е

...
Думата на 2019 г. е безветрен. Мисля че това е
Коментари Харесай

Румен Радев: Не виждам промяната

" Думата на 2019 година е безветрен. Мисля че това е въплъщение на неналичието на промени във въздуха, който дишаме, по този начин и в  ръководство то на страната. Много бих желая да кажа, че е народна власт, само че аз не виждам  смяна  в  ръководство то ", каза  президент ът  Румен Радев  в изявление за предаването „ Годината “ по Дарик.



Радев разяснява и  избори те, които се организираха в страната ни тази година.

" Ако четете социологическите проучвания от местните  избори  има някои демонстрират, че хората не имат вяра, че със своите дейности могат да предизвикат  смяна . Най-тежкото следствие е загубата на доверие. Особено в случай че вземем последните местни  избори ", сподели още той. " Много са слабостите и аз привиквах съвещания на ЦИК, на институции и преди и след  избори те. Това е мощно обезпокоително, един голям брой недействителни бюлетини 15-20%, а се приема, че 3% е прага за недействителни бюлетини по европейските стандарти. Купен корпоративен избор, неактуализирани изборни описи на доста места ", добави държаният глава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР