Думата бръчки“ предизвиква противоречиви емоции у много от нас. За

...
Думата бръчки“ предизвиква противоречиви емоции у много от нас. За
Коментари Харесай

Ето как да елиминираме бръчките около веждите

Думата „ бръчки “ провокира спорни страсти у доста от нас. За някои това е синдром на зрялост, прекосяване на години или симптом на непринуденост, а за други думата ужасява. Няма значение по какъв начин ще методите. Все отново можете да научите няколко елементарни трика, които ще ви кажат по какъв начин да премахнете бръчките под очите. Струва си да се грижите за себе си, изключително за тази област. Защо и по какъв начин? Ще научите от тази публикация.

Домашни средства за бръчки под очите
Избегнете бръчките към очите с тези препоръки
Бръчките към очите безспорно затвърждават мястото си там от ден на ден с всяка минала година. Често са резултат от голям брой фактори:...
Прочети повече
Чудите се по какъв начин да премахнете бръчките към очите и веждите, без да инвестирате доста? У дома можете също да се борите с признаците на стареене и да намалите първите бръчки. Достатъчно е да добавите няколко действия към всекидневието си и положението на кожата ви несъмнено ще се усъвършенства.

Масаж на очите

Масажът усъвършенства кръвообращението, усилва количеството на О2 и хранителни субстанции, като по този метод покачва еластичността на кожата и понижава бръчките и подпухналостта към очите. Кратко видео с указания сигурно ще ви помогне да го извършите вярно. Преди да започнете масажа, нанесете малко крем върху ръката си. 

Маска за очи

Овлажняването на кожата към очите е от значително значение за понижаване на появяването на фини линии. Опитайте една от домашните маски за очи. Как да се отървете от бръчките към веждите? 
6 антиоксиданта, които ще забавят появяването на бръчките
Когато чуем за свободни радикали, постоянно се сещаме за антиоксиданти. Знаем, че те са нашите бранители, които ни оказват помощ да се оправим с...
Прочети повече
- Яйчен белтък, смесен с малко мляко и мед, задръжте околоочите за към 20-25 минути, след което изплакнете с хладка вода. Тази маска ще подхрани съвършено кожата и бръчките ще бъдат по-малко забележими.

- Смесете зелената краставица с 30 мл розова вода и лист мента. Смесете съставките и след приемане на хомогенна консистенция, накиснете козметични тампони в нея и ги поставете в подобаваща торбичка. След това съхранявайте във фризера. Така приготвените подложки ще бъдат идеално решение за ободряване на очите, понижаване на подпухналостта, сенките и навлажняване на кожата към тях. Извадете торбичка от фризера, оставете настрани за 10 минути и по-късно го задръжте до клепача за към 20 минути.

- Натурално кисело мляко (4 чаени лъжички) + 2 чаени лъжички витамин С + 1 чаена лъжичка гел от алое вера = навлажняване, понижаване на бръчките и ободряване на кожата към очите.

- Смелете авокадото (2 резена) в паница и го поставете към очите си за към 15 минути. Можете също по този начин да поставите цели пластири и да ги втриете нежно в кожата под очите си. Съдържа освен каротеноиди, само че и витамини С и Е, които имат удобен резултат в битката с бръчките.

- Комбинирайте джинджифил (1 чаена лъжичка екстракт) с 1 чаена лъжичка натрий и нанесете върху кожата за 1 час, след което изплакнете с вода. Тази маска е освен овлажняваща, само че и срещу бръчки. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР