Дулия Стоянова спечели награда за най-добър комедиен продуцент в Чикаго.

...
Дулия Стоянова спечели награда за най-добър комедиен продуцент в Чикаго.
Коментари Харесай

Варненка спечели приз Най-добър комедиен продуцент в Чикаго

Дулия Стоянова завоюва премия за най-хубав комедиен продуцент в Чикаго. Българската, която е родом от Варна получи приз в категорията „ Най-добър комедиен продуцент в Чикаго за 2023 “ (Best Chicago Producer of 2023) по време на шоуто „ The 2023 Gazellies: Annual Comedy Awards Show ”, което се провежда от списание „ The Comedy Gazelle ”.

Сънародничката ни получи персонално премията от Джеймс Уеб, който е шеф в Netflix. За нея тя се бори с трима американци, които въпреки всичко останаха след нея в класацията.

Номинираните са били избрани от представители на комедийния брашн в Чикаго посредством анонимно гласоподаване, с което се стигнало и до премиите в The Den Theatre.

Четиримата с най-вече гласове във всяка категория са минали във финалния втори кръг, където са били избрани премиите в другите категории. Тази година в гласуването са се присъединили съвсем 500 представители на комедийния отрасъл. Мнозинството са дали своят вот за Джулия.

Коя е Джулия Стоянова
Джулия Стоянова е родена в град Варна, България. През 2016 година приключва НАТФИЗ със компетентност актьорско майсторство за куклен спектакъл. Седмица след дипломирането си се мести в Съединени американски щати.

През 2019 година приключва курса за импровизационен спектакъл към The Second City (гр. Чикаго), след което стартира да се занимава със стендъп комедия (Stand-Up Comedy).

През 2021 година основава комедиен клуб ( “RED ROOM ” Comedy Club), в който до днешна дата са играли повече от 400 разнообразни комици от цяла Америка. През 2022 и 2023 година Джулия Стоянова бе част от екипа, който снима комедийните спешъли на Сам Морил и Марк Норманд за NETFLIX.

Миналата година бе наета в най-бързо разрастващия се спектакъл за комизъм и ирония в Чикаго. През последните шест месеца е имала опцията да работи с Дейвид Летърман, Том Сегура, Джон Малейни и други.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР