Duke се превърна в национална сила през 90-те години на

...
Duke се превърна в национална сила през 90-те години на
Коментари Харесай

Coach K и Duke притежаваха 2000-те, спечелвайки 2 национални шампионата; Канзас, UNC добави титли

Duke се трансформира в национална мощ през 90-те години на предишния век, след което остана одобрен там, до момента в който колежанският баскетбол навлезе в новото хилядолетие.

Сините дяволи започнаха 2000-те, като завоюваха трета национална купа през 2001 година, идваща на 10-ата годишнина от първата им, и продължиха да прекарват съвсем 60% от времето в топ пет на Топ 25 на AP – в това число 40 седмици под номер 1. Отбори, включващи звезди като Джей Уилямс и Дж. Редик оказа помощ на Дюк да влезе в топ 10 на повече от 90% от анкетите през десетилетието.

И, да, те затвориха десетилетието, като завоюваха четвъртата купа на NCAA на към този момент пенсионирания треньор на Залата на славата Майк Кжижевски с тим, воден от наследника на треньор К и сегашен треньор на Сините дяволи, Джон Шайер.

Асошиейтед прес отбелязва 75-ата годишнина от своите Топ 25 този месец, като компилира своите седмични анкети, с цел да увенчае номер 1 за всички времена, дружно с определянето на най-хубавите стратегии за всяко 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР