Дуисбург изпусна победата, но Илия Груев запази поста си. Това

...
Дуисбург изпусна победата, но Илия Груев запази поста си. Това
Коментари Харесай

Дуисбург изпусна победата, но Груев запази поста си

Дуисбург изпусна успеха, само че Илия Груев резервира поста си. Това генерално резюме направи вестник „ Билд " за дуела от 5-ия кръг на Втора бундеслига сред „ зебрите " на българския треньор и Унион в Берлин.

В немската столица отборът на някогашния национал позволи равнене в 91-ата мин и по този начин се лиши от първа победаза сезона. Дуисбург обаче съумя да се откъсне от нулите. Преди срещата на стадион „ Старото лесничейство " „ зебрите " нямаха извоювана точка и вкаран гол.

#Gruev: „ Ich freue mich, dass wir eine gute Atmosphäre im Team haben. Wir unterschätzen die Situation nicht und wissen, dass wir es besser können. “ #MSV #FCUMSV #NurmitDir pic.twitter.com/jWxKmWUtMT
— MSV Duisburg (@MSVDuisburg) September 14, 2018
Това сложи под огромно напрежение Груев и момчетата му. Информациите в Германия бяха, че при нова загуба треньорът може да се раздели с поста си.

Пред 20 000 фенове в Берлин гостите от Дуисбург се измъкнаха от доста тежка обстановка. А каки Годжа вкара малко преди почивката за домакините от Унион и този резултат се резервира до 77-ата мин.

Тогава бразилското крило Оливейра Соуза изравни за Дуисбург. 6 мин по-късно той подаде на Рихард Сукута-Пасу, който направи резултата 2:1 за гостите. В първата минута на продължението на дуела обаче Флориан Хюбнер донесе точка на Унион.

Torwart-WEchsel für Union - Gruev greift zur letzten Patrone https://t.co/QeGmomlXnT
— BILD Sport (@BILD_Sport) September 12, 2018
„ Билд " твърди, че макар изказаната поддръжка от управлението на Дуисбург за Груев от клуба въпреки всичко са търсили вид за негов заместител в паузата поради мачовете на националните тимове. Кандидат бил треньорът на полския отбор на Спас Делев Погон (Шчечин) Коста Руняич. Интересното е, че Груев бе негов асистент в Дуисбург и Кайзерслаутерн.

„ Искахме наложително да вземем точки в Берлин. Комплименти за тима ми, че продължи да има вяра в себе си, откакто изоставаше в резултата. Направихме дребна крачка в вярната посока ", съобщи Груев след мача в Берлин.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР