Духовността е една много дълбока и обширна тема. Не всеки

...
Духовността е една много дълбока и обширна тема. Не всеки
Коментари Харесай

Кои са най-духовно извисените зодии?

Духовността е една доста дълбока и обширна тематика. Не всеки има вяра в нея (както и в астрологията, сред другото), само че тези, които го вършат, осъзнават нейната значимост. В тази публикация сме подбрали за вас къс лист с изложение на най-духовно извисените зодиакални знаци. 
Рак
Раците възприемат духовността като нещо персонално и съкровено. Много от тях не демонстрират външно, че имат вярвания или ритуали. Но за тях е значимо, защото тъкмо по този метод, се усещат сигурни, постоянни и предпазени.
Дева
Девите са толкоз сериозни и свръх-аналитични, че в главата им няма успокоение и тишина. Много от Девите може напълно инцидентно да са се обърнали към духовността по някое време от живота си, с цел да открият избавление от непрекъснатите мисли в главата си. 
Скорпион
Скорпионите гледат на духовността като на една голяма тайнственост. Която те доста биха желали да разрешат! И по този начин, те четат и учат, изследват, следят и духовността по едно и също време ги плаши и опиянява!
Стрелец
Стрелците са извънредно отворени и любопитни. Те, също по този начин, обожават да разискват метафизичен въпроси. Те обичат да учат за другите религии и духовни практики по света, без да бъдат неоправдателни. 
Водолей
Водолеите възприемат духовността от гледната точка на откривател. Те обичат да научават, колкото се може повече и по-късно да се пробват да го обяснят научно. Те са зодията, която се пробва да съедини духовността и науката.
Риби
Риби са най-духовната зодия от всички останали. Те са души в човешки тела. Те са мостът сред духовността и действителността. Но на тях им лишава цялостен живот да схванат и развият духовността си. За доста от тях да оказват помощ е изложение, а за други духовността е единствената им опора, с цел да не се усещат сами на света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР