Духовният съветник на Доналд Тръмп, лидерът и пастор Паула Уайт

...
Духовният съветник на Доналд Тръмп, лидерът и пастор Паула Уайт
Коментари Харесай

Духовният съветник на Тръмп е пряката му връзка с Бог

Духовният консултант на Доналд Тръмп , водачът и свещеник Паула Уайт разяснява, че връзката й с президента е резултат от директно " предопределение " от Бог , който я насочил да му " покаже кой съм аз ", оповестява " Гардиън ".

Противоречивият свещеник в християнски център " Ню Дестини ", във Флорида, е известна със своя първокласен метод на живот и проповядва благополучие, като споделя на почитателите си, че колкото повече подаряват на църквата, толкоз повече Бог ще ги благослови .

" Срещам се с хиляди, милиони хора , само че има шепа хора, които знаех, че това е директна задача ", Божият апел към нея, да е " директна връзка с Тръмп ", изяснява тя за " Гардиън ".

Първата среща с Тръмп е при започване на века, от този момент " 18-годишните връзки " се трансформират в неофициална консултативна роля в Белия дом , както и като персонален свещеник на президента, добавя тя.

Както доста хора, с които Тръмп се обкръжава, Уайт е противоречива персона. Тя е описвана като дамата, която " е завела Тръмп при Христос ", само че и като " шарлатан " и " разколник ". Нейната активност във Флорида я трансформират в милионер, само че също по този начин притегля вниманието на следователите от Конгреса .

Уайт няма публично религиозно образование, само че вместо това изяснява, че е получила привидение от Бог, когато е на 18 години, изучавала Библията в продължение на две години и разкрила черква в Тампа, Флорида. Тази черква нараства до 20 000 членове и в един миг една от най-големите такива в Съединени американски щати

" Гардиън " се срещна с Уайт в дома й от близо 1900 кв. метра в затворен комплекс в Апока , Флорида, покрай нейния " Нов християнски център на ориста ".

Уайт изяснява, че поучава президента за всичко - от преместването на американското посолство в Израел от Тел Авив в Йерусалим ( " взима вярното решение " ), да координира с религиозната общественост филантропичната рецесия във Венецуела и отговора за урагана Мария в Пуерто Рико. Тя добавя, че вярата на президента играе водеща роля в политиката му .
 Помпео допуска, че Бог е изпратил Тръмп да избави еврейския народ от Иран
Помпео допуска, че Бог е изпратил Тръмп да избави еврейския народ от Иран

Така както кралица Естер ги избавя през 400-та година пр.н.е. от персийския цар Асуир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР