Духът на големия Георги Калоянчев все още витае в любимата

...
Духът на големия Георги Калоянчев все още витае в любимата
Коментари Харесай

Дават 1 милион за вилата на Калоянчев, жена му Валя не ще да продава

Духът на огромния Георги Калоянчев към момента витае в обичаната му вила в квартал „ Градоман “ в Банкя. Близките му са поставили на една от пристройките към къщата голям афиш с неговия лик, а брачната половинка му Валя продължава да отхвърля оферта след оферта за тузарския парцел.

Наскоро вдовицата на артиста отново се е преместила на чист въздух в „ Градоман “, откакто изкарала студените и неприветливи зимни месеци в столичния си апартамент, където живее синът ѝ Ивайло. Във вилата за нея се грижат другият ѝ правоприемник Явор и фамилията му от ранна пролет до късна есен.

Те към този момент са почнали да обработват градината си, където гледат и цветя, и зеленчуци домашно произвеждане. Вилата на починалия актьор наподобява в добър тип. Каменната ограда е приключена, дворът е добре окосен и не тъне в плевели, а улицата начело се поддържа чиста. Преди година тя най-накрая бе прекръстена на негово име, откакто предлагането прашасваше из кабинетите на общинската администрация.

Столични предприемачи предложили за вилата на Калоянчев над 1 милион лв., само че роднините му за нищо на света не били подготвени да се разделят с нея. Софийският му апартамент, който се намира в една и съща кооперация дружно с този на Стоянка Мутафова, също коства най-малко толкоз. Валя Калоянчева обаче била изрично срещу синовете ѝ да разпродават имането на татко си, написа " Ретро ".


Баровският парцел не се продава

„ Времето не лекува тъгата ми по моя Георги. Поплаквам си всеки ден, приказвам си със фотографията му, приветствам го заран и вечер. Сякаш всичко си е, както е било. Подчиних живота си на него, простих му и изневерите, и всичко, само че не скърбя. Преди всеки ден ходех на гроба му, в този момент не всеки път го върша, тъй като и аз не съм в първа младост. Но непрекъснато приказвам за него с децата си. Не е малко, 59 години живяхме с него в положително и неприятно ", споделя Валя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР