Духът на Елвис Пресли продължава да броди из Лас Вегас.

...
Духът на Елвис Пресли продължава да броди из Лас Вегас.
Коментари Харесай

Духът на Елвис Пресли продължава да броди из Лас Вегас

Духът на Елвис Пресли продължава да броди из Лас Вегас. Той витае в залата, където в миналото кралят на рока е пял. Това твърди неговият доведен брад Дейвид Стенли.

По думите на Стенли призракът се разхожда из някогашния хотел „ Интернационал “, където Елвис живя през 70-те години. Дейвид беше и телохранител на Елвис до гибелта му през 1977 година

„ Живея в прелестен апартамент тук и от време на време споделям на глас: „ Елвис, какво става, дребосъче? Говори с мен, гъско! Веднъж като го споделих, светна лампата. Станах и изключих ключа. Опитах още веднъж – „ Елвис, хайде, покажи ми. “ Включи се още веднъж. Тези неща се случваг постоянно. Усещам наличието му и сила като духа на Елвис тук, в The Westgate ”, описа той

Стенли обаче не е единственият, който е срещал призрака на Елвис в Лас Вегас

През 70-те години на предишния век Елвис Пресли и Енгелбърт Хъмпърдинк постоянно са се срещали зад кулисите в Лас Вегас.

Говорейки извънредно с Express.co.uk в промоцията на новиата си ария, 87-годишната легенда показа приятни мемоари за своя остарял другар, Краля на рокендрола.

„ Елвис беше една година по-голям от мен, тъй че имаше малко повече опит. Той беше страховит и доста му се възхищавах. И мога почтено да кажа, че научих доста, като го гледах по какъв начин работи на сцената. Той беше доста, доста благ, доста почтен и доста непретенциозен и харизматичен. И в никакъв случай не е приемал имиджа си съществено “, споделя Хъмпърдинк.

Запитан за годините им дружно в Лас Вегас, Енгелбърт сподели, че и двамата са посещавали представленията на другия. А когато британецът свиреше в хотел „ Интернацинал “, той отсядаше в жилището на Елвис в горната част на постройката на 30-ия етаж.

 „ Беше просто вълшебно място. Когато той умря, имаше доста мистериозни неща, които се случваха там “, споделя той

Оставайки там една нощ, артистът изиска касета, с цел да научи текст на ария, само че тогава стартира да се случва нещо призрачно.

„ Когато получих касетата я сложих в машината и машината изяде лентата. Помислих си: „ Това е чисто нова машина… Мисля, че това е дело на Елвис! “ Онази вечер си легнах, а лампата беше включена. Тя продължаваше да се изключва всякога, когато я включвах още веднъж. Косата ми се изправи и аз споделих на Елвис: „ Защо ми причиняваш това? Аз съм ти другар!’ Но мисля, че той просто искаше да каже: ‘Благодаря ви, че сте в жилището ми и ви благодаря, че сте мой другар.’ ”

Източник: Daily Star и Еxpress/Превод: SafeNews 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР