Дуейн Keffe D“ Дейвис, мъжът, обвинен в убийството на Тупак

...
Дуейн Keffe D“ Дейвис, мъжът, обвинен в убийството на Тупак
Коментари Харесай

Дуейн „Keffe D“ Дейвис, заподозрян в убийството на Тупак Шакур, ще се яви за първи път пред съда

Дуейн „ Keffe D “ Дейвис, мъжът, упрекнат в убийството на Тупак Шакур през 1996 година, ще се яви за първи път пред съда появяване в сряда сутринта в Лас Вегас.

60-годишният Дейвис е упрекнат по едно обвиняване в ликвидиране с потребление на смъртоносно оръжие с гангстерско увеличаване. Той беше задържан в петък, 29 септември, малко откакто беше упрекнат от огромно жури в Невада.

Рапърът беше на 25 години, когато беше погубен при пукотевица от кола на Лас Вегас Стрип на 7 септември 1996 година Главният заместник-окръжен прокурор Марк Ди Джакомо разказа Дейвис като „ на място, пълководец на място ", който " поръча гибелта " на хип-хоп иконата.

Дейвис по-рано се разказа като очевидец на убийството, пишейки в записките си от 2019 година, че е бил в колата, от която е избухнала пукотевица, и замесвайки своя племенник Орландо „ Бейби Лейн “ Андерсън като един от двамата души в задната част мястото, където са създадени изстрелите. Андерсън умря две години след стрелбата.

Длъжностни лица споделиха, че Дейвис е познат на следователите. Домът на брачната половинка му беше атакуван от полицията през юли с документи, в които се показва, че полицията търси предмети, „ свързани с убийството на Тупак Шакур “. Електроника, фотоси и копие от записките бяха събрани от чиновници.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР