Дуейн Джонсън - Скалата може да бъде описан по много

...
Дуейн Джонсън - Скалата може да бъде описан по много
Коментари Харесай

Скалата е баща-мечта

Дуейн Джонсън - Скалата може да бъде разказан по доста способи, само че надали са доста тези, които първо се сещат за неговата “нежна страна”. Всъщност, този екшън воин, който е влизал в не една и две функции на грижлив и безрезервен татко, е подобен и в реалност. Актьорът е баща-мечта и е подготвен да извърши всяко предпочитание на дребната си щерка Тиана, по-голямата Джазмин и най-голямата - Симон.
Снимка: shutterstock  Скалата е баща-мечта (СНИМКИ+ВИДЕО)

Като доказателство Скалата привежда една от скорошните си изявления в Инстаграм, на която виждаме фотография по какъв начин огромният, мускулест човек оказва помощ на щерка си да се изпишка върху тревата. Нищо толкоз необичайно, въпреки всичко, когато едно 2-годишно дете каже, че му се пишка, един родител би трябвало незабавно да обърне внимание на потребностите му.

Това е направил и Дуейн Джонсън, който обрисува случката по следния метод:

" Когато им се върви по потребност, това е! Малката Тиа сподели, че би трябвало да се изпишка. Казах ѝ, че няма никакъв проблем, да пишка в памперса, а аз след това ще го сменя. Тя отхвърли да го направи в памперса (за което не мога да я виня) и изиска да се изпишка на тревата. Разбира се, ние сме в нашия двор, няма проблеми, тъй че баща ще я заведе да пикае на тревата. Но тогава тя реши да промени изискванията (и за това не мога да я обвинявам) и да изиска да я държа през това време, с цел да не стъпи върху Лавено страшилище. Така... аз я държах, до момента в който се изпишка... право върху белите ми кецове. И, в случай че в миналото намеря това Лава страшилище, хубавичко ще го сритам... (ще нося този безценен спомен върху кецовете си всеки ден) ".

Последователите на Скалата в обществената мрежа са много развеселени от обявата му, а някои от тях разясняват, че бащинството наподобява тъкмо по този метод. Други пък го поздравяват, че е добър татко, което си проличава от множеството му изявления, отдадени на неговите дребни девойки.

Скалата има общо три дъщери - Симон, която е плод на любовта му с първата му брачна половинка Дани Гарсия и дребните Джазмин (на 5 години) и Тиана (на 2 години) от актуалната му брачна половинка Лорън Хашиян.

Актьорът и някогашна звезда на кеча в действителност десетки пъти е споделял фотоси и видеа от времето, което прекарва с девойките, до момента в който играе на кукли с тях или им прави прически и се впуска във всевъзможни други занимателни занимания с Джазмин и Тиана, до момента в който са у дома.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР