Дуейн Джонсън-Скалата иска да е следващият Джеймс Бонд. Актьорът сам го

...
Дуейн Джонсън-Скалата иска да е следващият Джеймс Бонд.
Актьорът сам го
Коментари Харесай

Скалата иска да е Джеймс Бонд


Дуейн Джонсън-Скалата желае да е идващият Джеймс Бонд.

Актьорът самичък го декларира пред изданието Esquire в ново изявление. След като стана ясно, че Даниъл Крейг завърши с ролята на сътрудник 007 с кино лентата " Смъртта може да изчака ", огромният въпрос е кой ще е идващият.

Скалата споделя, че дядо му по майчина линия е бил изверг в един от филмите за сътрудник 007 с Шон Конъри. Става дума за " Човек живее единствено два пъти " (You Only Live Twice) от 1964 година, където Питър Майвия, татко на майката на Скалата, е в ролята на наемник, работещ за злодея и сътрудник на СПЕКТЪР господин Осато.

Майвия даже има сцена, в която се бие с Бонд (Шон Конъри) в офиса на Осато.

" Искам да вървя след стъпките му и да бъда идващият Бонд. Не желая да бъда изверг. Трябва да бъда Бонд ", споделя Скалата в изявлението.

Бившият кечист към този момент е вървял по стъпките на своя дядо. Подобно на бащата на Джонсън, Питър Майвия е бил кечист, деен през 60-те и 70-те години на предишния век.

Скалата, чиято кино кариера се простира към този момент в две десетилетия, има опит в функциите на скришен сътрудник или чиновник на управляващите. Играе сътрудник на Дипломатическата работа за сигурност в поредицата " Бързи и гневни ", на Централно разузнавателно управление на САЩ в комедията " Агент и 1/2 ", а в най-новия му екшън " Червена бюлетина " (Red Notice) е в ролята на профайлър за ФБР, който оказва помощ на Интерпол.

Трудно е обаче да си го представим като част от МИ6, най-малкото тъй като до момента актьорите в ролята на Бонд постоянно са били светлокожи британци. Джонсън, както е видно, е съвсем двуметров гологлав американец, който е на половина тъмнокож и има самоански корени. Разминаването не е пренебрежимо.

Фаворит измежду букмейкърите за идващ сътрудник 007 в действителност е Том Харди ( " Венъм " ), следван от изненадващото включване Том Хопър (The Umbrella Academy).

В топ 5 попадат Ричард Мадън (Game of Thrones, " Бодигард ", " Вечните " ), Реге-Жан Пейдж (Bridgerton) и Джеймс Нортън (McMafia). За момента обаче основателите на филмовата поредност не бързат да афишират наследника на Крейг.

Интересно е да се означи, че различен някогашен кечист, пренасочил се към киното, към този момент е играл във филм за 007. Това е Дейв Батиста. Той влезе в ролята на бияча мистър Хинкс в " Спектър " (2015 г.) и се изправи точно против Даниел Крейг.

Подобен типаж мускулести гологлави мъжаги във филмите от поредицата за Бонд постоянно са били точно в ролята на наемника, работещ за главния изверг, тъй че Скалата надали е най-подходящият за ролята.

Ще успее ли един от най-скъпоплатените артисти на Холивуд да влезе в обувките на Бонд за момента може единствено да гадаем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР