Дуейн Браун изглежда се примирил с факта, че може да

...
Дуейн Браун изглежда се примирил с факта, че може да
Коментари Харесай

Дуейн Браун от Джетс няма да има голямо натоварване през останалата част от сезона: „не съм толкова здрав, колкото бих искал да бъда“

Дуейн Браун наподобява се примирил с обстоятелството, че може да няма тежко натоварване през остатъка на сезона с Джетс.

Бившият нападателен състезател на Pro Bowl има общо единствено седем удара в две изяви, откогато се завърна от травма на бедрото, която го извади от игра за осем мача по-рано този сезон.

„ Все още не съм толкоз здрав, колкото бих желал да бъда, тъй че те се пробват да лимитират броя на повторенията, които получавам, и да лимитират износването “, сподели Браун пред The ​​Post след подготовка в четвъртък. „ Опитват се да ме употребяват по разнообразни способи и ще забележим какво ще се случи.

„ Това е каквото тимът има потребност, дребосъче. Докато не поправя всичко изцяло, те се пробват да лимитират броя на повторенията, с цел да нямат цялостно натоварване. Но явно, в случай че се стигне до такава степен, ще бъда там. “

38-годишният Браун беше употребен най-много предходната седмица против Соколите като спомагателен нападателен линейни състезател в огромни пакети.

Той претърпя мъчителна контузия в рамото минал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР