Дуетът възкръсва в първото комедийно онлайн шоу в ютюб Иван и

...
Дуетът възкръсва в първото комедийно онлайн шоу в ютюб
Иван и
Коментари Харесай

Иван и Андрей оставиха телевизиите, местят се онлайн

Дуетът възкръсва в първото комедийно онлайн шоу в ютюб

Иван и Андрей бързо откриха ново предизвикателство след прекъсването на " Фермата ". Тв водещите и продуценти нападат онлайн света.

Двамата се връщат към корените си от " Сблъсък ", с който станаха известни преди години. Христов и Арнаудов стартираха първото комедийно онлайн тв шоу. То ще се споделя " Иван и Андрей Неофишъл ". Ще се излъчва в ютуб на канала на " Междинна станция ". Първото предаване бе през вчерашния ден.

" Новият ефирен сезон може да се опише като завръщане в бъдещето. Ники Кънчев се върна в " Стани богат ", " Денсинг старс " възкръсна, " Под прикритие " ще има нов сезон. Така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират! Не забравяйте, светът е за хора с възприятие за комизъм! ", оповестиха водещите.

Двамата не разкриват повече детайлности към предаването си. Ясно е, че първият, който им пожела триумф, е Максим Бехар. Човекът, който им проправи път в малкия екран преди години.

Новото шоу ще е главното занятие на Иван и Андрей след прекъсването на " Фермата ". След девет сезона на предаването от Би Ти Ви взеха решение да го заменят с риалити от вида на " Сървайвър ", само че с разнообразни правила. Телевизията към този момент стартира набирането на претенденти за новия план, чието заглавие е " Островът на 100-те гривни ". В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си. Наградният фонд е 300 000 лева

Интересен факт е, че осъществяването му е предоставено на досегашната дясна ръка на Иван и Андрей във " Фермата " - Ники Николов, и Ивайло Вандов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР