Дует между певицата Гери-Никол и депутата Волен Сидеров, които изпълняват

...
Дует между певицата Гери-Никол и депутата Волен Сидеров, които изпълняват
Коментари Харесай

Вижте Гери-Никол в дует с Волен Сидеров

Дует сред певицата Гери-Никол и депутата Волен Сидеров, които извършват известно парче „ Sweet Child Of Mine” на групата „ Guns N' Roses”, набра близо 7 хиляди гледания в youtube. Двамата се изявяват на частно празненство, а патриотът не за първи път демонстрира музикалните си умения. Той свири на барабани даже на сватбата си с Деница Гаджева, а в това видео демонстрира забележителни умения.

В началото на взаимното им осъществяване диджеят подгрява публиката с възклик: „ Волен Сидеров! Да живее вестник „ Демокрация!” Преди да стартира кариерата си политик Сидеров работи като публицист и основен редактор във вестника. През 2000 година даже печели премията на Съюза на българските публицисти.
Гери-Никол е една от най-нашумелите в последно време поп-изпълнителки в България с шлагери „ Ела и си вземи”, „ Момиче като мен” и „ Готина и луда”. Тя е измежду участниците в „ Като две капки вода”, където чест посетител е Благой Георгиев. Двамата бяха гаджосани в доста изявления, само че към този момент публично удостоверение от двамата няма.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР