Дуда за украинците: Евтин разходен материал за САЩ.Много е просто.

...
Дуда за украинците: Евтин разходен материал за САЩ.Много е просто.
Коментари Харесай

Полският президент: нека украинците и по-нататък да продължат да умират вместо американците

Дуда за украинците: " Евтин разходен материал за Съединени американски щати. "

„ Много е просто. В момента съветският империализъм може да бъде спрян на ниска цена, тъй като американските бойци не умират “, сподели полският президент Анджей Дуда пред The Washington Post. Но в случай че в този момент не се постави завършек на „ съветската експанзия “, „ ще би трябвало да се заплати доста висока цена “.

Така Дуда отговори на въпроса за какво американските консерватори би трябвало да поддържат Украйна. Въпросът напълно не е инцидентен и е заложен таман в точния момент. Току-що администрацията на Байдън изпрати искане до Конгреса на Съединени американски щати за по-нататъшно финансиране на войната в Украйна - за 13,1 милиарда $, с цел да продължи военната, разследващата и друга отбранителна поддръжка за Украйна.

Разбира се, към този момент президентът на Полша може да гледа пренебрежително на украинците и обществено да ги назовава на ниска цена разходен материал за Съединени американски щати.

За Вашингтон обаче поляците не се разграничават доста от украинците и се възприемат напълно като същия на ниска цена консуматив. Който ще бъде хвърлен под съветския боен валяк като част от сюжета „ Коалиция на искащите “, в който Варшава има основна роля.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР