Дубльорът по каскади на Вин Дизел е поставен в изкуствена

...
Дубльорът по каскади на Вин Дизел е поставен в изкуствена
Коментари Харесай

Фатален кошмар за Вин Дизел на снимачната площадка на "Бързи и яростни 9"

Дубльорът по каскади на Вин Дизел е подложен в изкуствена кома, откакто падна от височина от към 10 метра по време на фотосите на деветия филм от поредицата "Бързи и гневни ". Източници оповестяват за "Мейл Онлайн ", че каскадьорът Джо Уатс е бил грубо ранен през вчерашния ден в студиото на "Уорнър Брос " в Лийвсдън в английското графство Хертфордшир.
Съобщава се, че "Вин Дизел с огромна тъга е съумял да сдържи сълзите си ", откакто Уатс се пребил пред очите му, падайки върху главата си по време на каскада.

Годеницата на Уатс, Тили Пауъл, която също е каскадьор, е споделила пред другари, че "сърцето ѝ е разрушено ". По думите ѝ, приятелят ѝ е подложен в изкуствена кома поради сериозната контузия на главата.



В обществените мрежи тя увери приятелите им, "че той е в устойчиво положение и е под непрекъснато наблюдаване ". "Много го обичам. В момента го поддържат всичките му познати и родственици ", добави тя.

Пауъл е работила по кино лентата "Жената на телохранителя на поръчковия палач " в Лондон, когато е научила за случая с приятеля си - по думите на нейните другари, "тя е знаела за рисковете, пред които той се изправя по време на работа ".

Снимките на деветия филм от екшън поредицата за момента са спрени, откакто осигурително въже се е скъсало, до момента в който Уатс е скачал от балкон.

Уатс е английски каскадьор, работил за холивудски блокбъстъри като Kingsman Golden Circle, Star Wars: The Last Jedi и Spider Man Far From Home.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР