Дубльор на Вин Дизел в деветата част на култовата поредица

...
Дубльор на Вин Дизел в деветата част на култовата поредица
Коментари Харесай

Дубльор на Вин Дизел пострада тежко по време на снимките на „Бързи и яростни 9“

Дубльор на Вин Дизел в деветата част на паметната поредност „ Бързи и гневни " пострада тежко по време на фотоси, оповестява „ Контакт мюзик ". Мъжът е получил сериозна контузия на главата рухване от най-малко 10 метра височина на сета в студиата на „ Уорнър Брос " в Лийвсден, Хертфордшир.

Очевидци описаха, че секунди след рухването на каскадьора Вин Дизел е бил при него. Актьорът бил изключително разчувствуван и се борил със сълзите в очите си, защото станал очевидец на случая. Каскадьорът паднал от балкон при снимането на изключително напрегната сцена от кино лентата, макар че бил с защитно въже.

„ Мъжът трябваше да скочи от балкона, след което да увисне на въжето под него и да бъде спуснат на земята. Това обаче не се случи - евентуално поради проблем с въжето ", описаха очевидци.

Продуцентите на „ Бързи и гневни " обявиха, че поради случая фотосите на кино лентата са спрени за ден. Каскадьорът е откаран за лекуване в Кралската болница в Лондон.

Най-новите филм от поредицата с присъединяване на Мишел Родригес, Чарлийз Терон и Джон Сена би трябвало да излезе по кината през 2020 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР