Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) продължи отличната си форма при

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) продължи отличната си форма при
Коментари Харесай

Нов домакински успех за дубъла на Ботев Пд

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) продължи отличната си форма при домакинските срещи.

В мач от 14-ия кръг на Втора лига „ канарчетата “ се постановиха с 2:0 над Добруджа.

В воин за „ канарчетата “ се трансформира дебютиралият Абдулайе Траоре, като роденият през 2003 година нападател вкара и двата гола. Със мощни изяви се регистрира и вратарят .

В 10-ата минута удар на Траоре бе избавен от вратаря, а след още толкоз минути игра нападателят осъществя първия си гол. Стражът на гостите сбърка жестоко при изнасяне на топката, тя попадна в Траоре и той без проблеми го преодоля за 1:0 

В 31-ата минута  се пребори за кълбото след центриране от фаул и насочи удар от близка отдалеченост, само че вратарят избави. До края на първата част липсваха положения и пред двете порти.

Втората част започва със мощен удар на , пратил топката над напречната греда. В 50-ата минута гостите бяха покрай изравняването, но  се намеси фантастично, отразявайки удар на останалия очи в очи с него Денислав Ангелов.

Последва напън на гостите, а в 68-ата минута нов удар на Ангелов, този път с глава, мина в рискова непосредственост до пловдивската врата. В 74-ата минута  пусна извеждащ пас към , който се отскубна от защитата, само че не съумя да насочи добър удар и пропусна.

Секунди по-късно Акере пусна пас към , който остана очи в очи с вратаря на гостите, само че ударът на бранителя бе отразен от стража. Три минути по-късно Славков се намеси по приказен метод, парирайки удар на Мартин Милушев.

В ответната атака  разтресе напречната греда с мощен удар от 20 метра. В 83-ата минута нападател на гостите бе изтърван в наказателното поле и шутира, а по знамение топката мина около вратата.

Така се стигна до 85-ата минута, в която Траоре блесна за повторно. По сходство на Уме Емануел от последното домакинство, нападателят напредна от центъра, залъга бранители и с удар в близкия ъгъл вкара за крайното 2:0.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ: , , , , , , , , , , Абдулайе Траоре

РЕЗЕРВИ: , , , , , , 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР