Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) постигна впечатляваща победа с 4:1

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) постигна впечатляваща победа с 4:1
Коментари Харесай

Дубълът на Ботев шокира тима на Ферарио Спасов с 4:1

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) реализира впечатляваща победа с 4:1 над Монтана. Срещата от 17-ия кръг на Втора лига се игра на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

" Канарчетата " още веднъж бяха с извънредно млад състав, който направи доста мощен мач. Пълни 90 минута на вратата на " жълто-черните " записа  роденият през 2007 Стефан Смъркалев.

За следващ път под прожекторите застана Абдулайе Траоре, който се регистрира с два гола, асистенция и извоювана дузпа за пловдивчани. С днешния триумф момчетата на Неманя Миланович сложиха точка на положителното си показване във втория дял от полусезона.

Във втората минута удар на Траоре бе избит от вратаря на Монтана, а пет минути по-късно стражът на гостите отрази удар и на Хуго Аззи. В 17-ата минута дълга топка към половината на Ботев стигна до Мехди, който напредна и технично трансферира Смъркалев за 0:1.

В 23-ата минута удар на Тонев се отби от защитник, а при добавката Траоре стреля в навън. В последната минута на първата част Абдулайе Траоре стреля от 20 метра, стражът на гостите се намеси неубедително и топката влетя във вратата за 1:1.

Второто полувреме започва с нов удар на Траоре, спрял се във външната част на мрежата. В 60-ата минута рисков удар отдясно по офанзивата на гостите бе отразен от Стефан Смъркалев.

В 72-ата минута 15-годишният вратар се намеси фантастично, отразявайки доста мощен удар от близка отдалеченост. Спасяването на Смъркалев се оказа решаващо, защото в ответната офанзива Ботев стигна до втори гол.

Мълниеносна контраофанзива сред Уме и Траоре приключи с пас към Траоре, който елегантно преодоля бранител и с удар в близкия ъгъл вкара за 2:1. 4 минути по-късно Траоре продължи да дриблира сред " сините " бранители и бе съборен в наказателното поле, а " канарчетата " получиха дузпа.

Зад топката застана Лъчезар Балтанов, който прати вратаря в противоположния ъгъл.

В 87-ата минута Монир Ал Бадарин се пребори за топката по тъча в половината на Монтана,последва пас към Траоре, който се насочи към наказателното поле, видя разкрилия се Никола Гелин и му подаде за 4:1.

В добавеното време Смъркалев ознаменува мощното си показване с нова добрая изява, отразявайки диагонален удар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР