Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) победи Асеновец с 5:3 в

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) победи Асеновец с 5:3 в
Коментари Харесай

Ботев 2 взе голово шоу с 8 гола срещу Асеновец

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) победи Асеновец с 5:3 в конфликт от 33 кръг на Югоизточната Трета лига. Момчетата на Илиян Гаров владееха самодейността през по-голямата част от дуела и справедливо се потеглиха като спечелили от Асеновград.
Прочетете още
Още до 30‘ „ канарчетата “ водеха с 2:0. В ранните минути на мача Димитър Папазов откри за Ботев II,а малко по-късно Бисер Бонев удвои от дузпа. В последните 10‘ на първата част обаче Асеновец се върна в срещата с гол на Георги Георгиев, който маркира резултата 2:1 за Ботев след първите 45 минути.

Второто полувреме още веднъж стартира вихрено за пловдивчани. В 59‘ Емил Найденов се разписа за 3:1, а малко по-късно и Даниел Коков се регистрира се попадение за 4:1.

Последваха обаче минути, в които футболистите на Ботев II като че ли се отпуснаха от солидния задатък, което разреши на Асеновец да се върне в мача. В 70‘ Стоян Славков понижи на 4:2, а единствено 8‘ по-късно капитанът на домакините и някогашен състезател на Ботев Славчо Шоколаров се разписа за 4:3. Миг по-късно и гредата беше от помощ на „ жълто-черните “, като това предотврати изравняването на резултата.

Точка на разногласието постави Велиян Видолов, който в 85‘ оформи крайното 5:3 в интерес на Ботев II. В края на срещата съдията сподели червен картон на Михаил Найденов от Асеновец.

С този триумф Ботев II се върна към успехите след 2 следващи срещи без триумф. В класирането в Югоизточната Трета лига отборът заема 8-о място с 48 т. от 31 мача. В идващия кръг Ботев II гостува на Спартак (Пловдив) на 12 май, неделя, от 18:00 ч.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР