ДУБАЙ (Ройтерс) - Съединените щати не могат да призовават за

...
ДУБАЙ (Ройтерс) - Съединените щати не могат да призовават за
Коментари Харесай

Иран: САЩ не могат да призовават за сдържаност, докато подкрепят войната на Израел в Газа

ДУБАЙ (Ройтерс) - Съединените щати не могат да приканват за въздържаност, до момента в който поддържат войната на Израел в Газа, съобщи външният министър на Иран в понеделник, до момента в който призовавайки за дипломатическо решение на войната в анклава.

Хосеин Амирабдолахиан, в телевизионна взаимна конференция с индийския си сътрудник в Техеран, прикани формалните лица на Съединени американски щати „ да не обвързват сигурността и националните ползи на Съединени американски щати за ориста на премиера на Израел, който пада ".

Ислямската република поддържа палестинската ислямистка формация Хамас във войната й с Израел, а Техеран упреква Съединените щати, че поддържат това, което назовават ​​израелски закононарушения в Газа.

Amirabdollahian сподели, че присъединените към Иран милиции хути ще продължат офанзивите си в Червено море, „ до момента в който продължава геноцидът във войната в Газа “.

„ Висши чиновници в йеменската Сана (лидери на хутите ) ни споделиха, че до момента в който геноцидът във войната в Газа продължава, те ще подхващат дейности, с цел да предо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР