ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Обединените арабски емирства се

...
ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Обединените арабски емирства се
Коментари Харесай

Обединените арабски емирства се борят да се възстановят след най-тежките регистрирани валежи, които някога са удряли пустинната нация

ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Обединените арабски емирства се борят в четвъртък да се възстановят от най-тежките регистрирани превалявания, които в миналото са удряли пустинната нация, като основното му летище работи за възобновяване на естествените интервенции, макар че наводненията към момента покриваха елементи от главните автомагистрали и пътища.

Международното летище в Дубай, най-натовареното в света за интернационалните пътувания, разреши на световните превозвачи в четвъртък сутринта още веднъж да летят до Терминал 1 на летището.

„ Полетите не престават да се забавят и прекъсват, по тази причина ви призоваваме да идвате на Терминал 1 единствено в случай че имате доказана резервация “, сподели летището в обществената платформа X.

Превозвачът на дълги дистанции Emirates, чиито интервенции бяха затруднени след бурята във вторник, спря пасажерите, излитащи от ОАЕ, да се записват за полетите си, до момента в който се опитваха да изнесат свързващите пасажери. Пилотите и полетните екипажи се бореха да стигнат до летището пора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР