ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Делегатите на преговорите за

...
ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Делегатите на преговорите за
Коментари Харесай

Преговарящите, активистите и официалните лица засилват спешността, тъй като преговорите за климата навлизат в последните дни

ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Делегатите на договарянията за климата на Организация на обединените нации имат малко време да решат по какъв начин светът възнамерява да ограничи планетата -затоплящи излъчвания и предпазвайте най-лошото от стоплянето, увеличавайки спешността, защото се чакаха нови планове за основни резултати от срещата на върха.

Саймън Стийл, изпълнителният секретар на Рамковата спогодба на Организация на обединените нации по изменението на климата, сподели пред публицисти в понеделник сутринта, че „ климатичните вълци “ остават пред вратите на света, до момента в който договарянията доближават кулминационната точка си на срещата на върха.

„ Нямаме нито минута за губене в този решителен финален сектор и никой от нас не е спал доста “, сподели Стийл. Той добави, че „ областите, в които вариантите би трябвало да бъдат контрактувани, са се стеснили доста “, по-специално по какъв начин да се понижат излъчванията, водещи до стопляне на планетата, и „ преходът с подобаващите средства за поддръжка, с цел да го реализира “.

На пряк въпрос дали има опция договарящите да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР