Дубай, Обединени арабски емирства — Предполагаема ракетна атака от йеменските

...
Дубай, Обединени арабски емирства — Предполагаема ракетна атака от йеменските
Коментари Харесай

Предполагаема ракета хуси удря кораб в Аденския залив, докато йеменските бунтовници продължават атаките заради войната между Израел и Хамас

Дубай, Обединени арабски емирства — Предполагаема ракетна офанзива от йеменските бунтовници хуси подпали транспортен съд в Аденския залив в четвъртък защото Израел прехвана нещо, което изглеждаше като следващата офанзива на хутите покрай пристанищния град Ейлат, споделиха управляващите. Атаките идват в миг, когато подкрепяните от Иран бунтовници ескалират нападенията си поради войната на Израел против Хамас в линията Газа.

Атаката в четвъртък в Аденския залив видя две изстреляни ракети, английската войска на Обединеното кралство за морски търговски интервенции сподели центърът. В него се споделя, че неназованият транспортен съд е горял, без да се прецизират детайлности.

Данните от следенето на корабите, оценени от Асошиейтед прес, идентифицираха кораба като плаващ под флага на Палау товарен транспортен съд на име Islander. Идваше от Тайланд на път за Египет и преди този момент изпрати известия, в които се споделяше „ СИРИЙСКИЯТ ЕКИПАЖ НА БОРДА “, с цел да избегне вероятно ориентиране на хусите.

„ Ракетната офанзива дов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР