Дубълът на ЦСКА победи този на Левски с минималното 1:0

...
Дубълът на ЦСКА победи този на Левски с минималното 1:0
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА излъга този на Левски на „Герена“, Папазов герой за червените

Дубълът на ЦСКА победи този на Левски с минималното 1:0 в дуел от Югозападната Трета лига. Срещата, играна на „ Герена “ не предложи кой знае какъв брой доста голови положения, като се изключи тези, които сътвориха „ сините “ към края на срещата в опит да изравнят.

Преди това Марк-Емилио Папазов бе разкрил резултата в 17-ата минута, когато преодоля Иван Андонов и вкара в опразнената врата. Отново Папазов можеше да удвои в средата на втората част, само че елегантният му прехвърлящ удар спря в напречната греда.

Първият към четвърт час не предложи нищо забавно като обстановки пред двете порти. " Сините " нападнаха повече и тъкмо след прехвълянето на 15-ата минута Марков на два пъти опита удари диагонално, като в първия случай Шаламанов се намеси, а при втория Марков стреля много настрана.

Около 120 секунди след двата удара на Марков " алените " отникъде поведоха. Дълго подаване откри Папазов, който преодоля подхлъзналия се Иван Андонов и вкара в опразнената от някогашния пазач на Фиорентина врата.

След почивката играта продължи да е главно в центъра и с малко положения пред двете порти. В 60-ата минута Килов шутира от далечна отдалеченост, само че около защитаваната от Шаламанов врата.

Малко по-късно и Александров от „ алените “ опитва да изненада вратаря с удар отдалеко, само че Андонов улови. Най-чистото състояние през втората част се откри пред голмайстора Папазов, като обстановката бе идентична на тази при гола - крилото излезе самичък против Андонов, само че този път опита прехвърлящ удар, който кацна на напречната греда.

Няколко минути по-късно неточност в половината на ЦСКА можеше да коства попадение на " алената " отбрана. Василев стреля, само че защитник на гостите блокира с тяло. Отново Василев имаше късмет в 81-ата минуа, само че за повторно бе блокиран от неприятелски бранител. 

Василев имаше и трета опция, откакто неговите съотборници сътвориха чудесна офанзива по левия фланг и Килов го откри на добра позиция, само че ударът с левия крайник на Васко Василев не бе задоволително прецизен. Стрински пък стреля едва в тялото на Шаламанов от съвсем същата позиция, 45 секунди след пропуща на Василев.

FT / Левски II - ЦСКА II 0:1

0:1 Марк-Емилио Папазов 17`

Ето и съставите на двата отбора:

Левски II : Андонов, Динев, Чакъров, Църовски, Килов, Стоянов, Тодорски, Стрински, Иванов, Марков, Рупанов;

Треньор: Елин Топузаков

ЦСКА II: Шаламанов, Георгиев, Папазов, Антонов, Илиев, Димитров, Николов, Панайотов, Стефков, Маринов, Сотиров;

Треньор: Стамен Белчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР