Дубълът на Лудогорец загуби с 1:2 гостуването си на Септември

...
Дубълът на Лудогорец загуби с 1:2 гостуването си на Септември
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец се издъни в Симитли

Дубълът на Лудогорец загуби с 1:2 гостуването си на Септември (Симитли) за мача от 18-ия кръг на шампионата във Втора лига. Момчетата на Тодор Живондов могат да съжаляват за отрицателния резултат, тъй като направиха доста пропуски от положителни обстановки.

В началото на срещата Хюсеин Кельовлуев излезе очи в очи с вратаря Филип Димитров, само че стреля в тялото му. Домакините откриха в 10-та минута от дузпа. Точен бе Даниел Гогов. След попадението Димитър Митков се оказа самичък против Димитров, само че стражът и този път се оправи.

Септември удвои в 16-та минута с попадение на Запро Динев. До почивката Александър Ганчев можеше да порази задачата, само че след центриране от корнер засече с глава на сантиметри от гредата. Почивката пристигна при този резултат.

През втората част другият централен бранител Тихомир Димитров скочи най-високо при един ъглов удар, само че и на него малко не му доближи да се разпише. Попадението за разградчани вкара централният нападател Димитър Митков в 88-та минута.
 Марек победи Хебър с 2:0
Марек (Дупница) изненада Хебър (Пазарджик) и го изхвърли от Топ 3 във Втора лига

Пазарджиклии към този момент са на четвърто място
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР