Дубълът на Лудогорец стигна до драматична победа с 3:2 над

...
Дубълът на Лудогорец стигна до драматична победа с 3:2 над
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец спъна Монтана по пътя към доближаването на челните места

Дубълът на Лудогорец стигна до трагична победа с 3:2 над Монтана в дуел от 31-ия кръг на Втора лига. Гостите се нуждаеха от наложителна победа, с цел да се приближат оптимално до челните места и да усилят възможностите си за промоция. В последна сметка обаче това не се случи и “орлите ” стигнаха до триумфа, който ги остави на третото място и след този кръг.

Първо Доминик Янков откри резултата в 20-ата минута, само че до края на полувремето Андреас Васев изравни (37’). В 57-ата минута Росен Иванов още веднъж даде задатък на разградчани, само че Стилян Николов изравни за 2:2 в 86-ата минута. В последните секунди Владислав Найденов означи за 3:2 и завоюва трите точки за своя отбор.

В генералното класиране Лудогорец II е трети с 53 точки, на 4 от второто място и на 5 пред четвъртия Крумовград. Монтана от своя страна, който има упоритости да играе в елита, е осми с 43 точки и в серия от към този момент 4 следващи мача без триумф. Тимът е на 5 точки от петото място, което все още дава право на бараж.

Снимка: ludogorets.com

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР